Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/01/2021
Lifestyle Viața Orașului

Patru gadgeturi care te pot ajuta să-ți îmbunătăți viața

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Patru gadgeturi care te pot ajuta să-ți îmbunătăți viața Share Patru gadgeturi care te pot ajuta să-ți îmbunătăți viața


Era tehnologiei se bazează în mare parte pe o serie de dispozitive inteligente. Acestea au fost concepute pentru a ne îmbunătăți viața și a avea mai mult timp liber la dispoziție.

Din acest motiv este important să facem un studiu de piață și să analizăm cu atenție fiecare opțiune înainte de a face o investiție.

1. Brățară de fitness

Din ce în ce mai multe persoane încep să adopte un stil de viață sănătos. Pe lângă regimul alimentar adecvat, trebuie să avem în vedere mișcarea. Ei bine, un astfel de gadget este de folos persoanelor pasionate de fitness.

Pe lângă posibilitatea de monitorizare a evoluției sportive, acest dispozitiv ne oferă și altfel de detalii folositoare în momentul în care facem o astfel de schimbare în viață. Câteva detalii oferite de o brățară de fitness sunt ritmul cardiac, distanța parcursă pe durata unei zile, durata și calitatea somnului.

2. Telefon inteligent

Există multe dispozitive inteligente pe care le putem testa în 2021, însă telefonul inteligent este una dintre cele mai populare opțiuni. Sunt mai mulți factori care ne pot determina să adăugăm cel mai nou model în coșul de cumpărături.

În primul rând, putem efectua apeluri video, putem trimite mesaje și alte tipuri de documente către alte persoane în timp real, indiferent de locul în care ne aflăm. De asemenea, ne putem monitoriza sănătatea, putem efectua comenzi online, putem filma sau edita filmulețe sau putem să ne bucurăm de cele mai bune aplicații disponibile.

3. Trotinetă electrică

În zilele noastre viața înseamnă mișcare. Drept rezultat, traficul se întețește atât în orașele mari cât și în cele cu o dimensiune mai mică. O soluție pentru această problemă ar putea să fie trotineta electrică.

Acest mijloc de transport este foarte popular în străinătate, la fel ca bicicleta. Totuși, de câțiva ani „conceptul” a fost împrumutat cu succes și la noi.

Câteva dintre avantaje sunt posibilitatea de evitare a traficului îngreunat, reducerea timpului necesar dedicat navetei, petrecerea de mai mult timp în aer liber și reducerea emisiilor de carbon.

Pe lângă faptul că o trotinetă electrică este mai ieftină decât o mașină, un astfel de dispozitiv este și mult mai mic și totodată fiabil. Cele mai importante elemente pe care trebuie să le luăm în calcul înainte de a face o investiție sunt greutatea, autonomia bateriei și sistemul de frânare.

4. Căști wireless

Un alt dispozitiv în care merită să investim sunt căștile fără fir. Acestea sunt practice și ne îmbunătățesc considerabil viața. În primul rând, cu o pereche de astfel de căști putem asculta muzică în mișcare fără a ne încurca în cabluri.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută