Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/01/2021
Muzică

We Singing Colors – Lansare videoclip All the people

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii We Singing Colors – Lansare videoclip All the people Share We Singing Colors – Lansare videoclip All the people


Formația We Singing Colors a lansat videoclipul melodiei All the people. El poate fi vizionat pe canalul de Youtube al trupei, accesând următorul link. Piesa face parte de pe cel de-al doilea album al formației intitulat Lone Learner 

We Singing Colors - Lansare videoclip All the people

We Singing Colors a apărut în peisajul muzical în 2011 și îi recunoști cel mai ușor după fluieratul Good Days, Bad Days care se aude de la primul album din 2014 – Made of wool, made of Heavy Metal. Au fost multe concerte în cluburi și festivaluri din țară, înregistrări și o serie de concerte în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia și India, show-uri live și sesiuni radio în Spania, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Slovenia sau Moldova. Set-up-ul minimalist i-a ajutat să ajungă în unele locuri neașteptate, dar fiecare locație are magia ei: un concert în tren – pe cea mai veche cale ferată din România, un live session în pădure, în Delta Văcărești sau într-un taxi, dar și un live online București/Melbourne, direct din dormitor în fața câtorva mii de oameni. De-a lungul timpului, trupa a colaborat atât pe scenă, cât și în studio cu muzicienii Vlad Ionescu, Narcis Axinte, Andi Dupont, Andrei Fântână, Victor Mihăilescu, Adi Seven, Corina Ciuplea-Țurcan, Paul Ballo, Cosmin Dumbravă, Cosmin Postolache. Cel de-al doilea album al lor, Lone Learner (https://goo.gl/BCYwcp), a fost lansat în 2018, single-urile Hunger, Bridal Hands, Destiny, Out of the city și Get up slowly având parte și de videoclipuri.

We Singing Colors - Lansare videoclip All the people

Videoclipul este filmat de Rareș Dima și regizat de Eugen Dediu, în timpul pandemiei. Montajul îi aparține lui Sabin Filip. Piesa a fost produsă în studioul celor de la Underdoghttp://www.underdog.live. Mix & Master: Victor Mihăilescu. Muzică & Versuri: Andrei Hațegan & Roxana Niculae. Violoncel: Corina Ciuplea -Țurcan

Andrei Hațegan a declarat despre clip următoarele: A fost filmat în doua zile în București, după o discuție începută cu Eugen Dediu, la Londohome, după un concert din vară. Mi-a plăcut felul în care se uită la detalii și cum compune imaginea, iar să fim alături de Rareș Dima la cameră pe ”platoul” București a fost chiar o plăcere. Știu că eram la ultimele cadre și am avut o mică revelație pe un pod, cum că mi-ar plăcea să petrec mai mult timp în natură și în aer liber. Era o plăcere să vezi camioanele cum se duc, să tragi aer în piept (ăla care e) și să simți că e viață în aparat în tot staticul ăsta de situație în care ne aflăm.

Iar despre mesajul melodiei, a spus că: E mai degrabă o mantră a iertării cu riscul de a părea pretențios și chiar e. Când ai un moment revelator/budist și-ți dai seama că în interiorul tău ai vrea să le fie bine tuturor: oameni, animale, plante, până chiar și la dușmani. E și ca o declarație de rupere de societate, un fel de Into the wild, dar din Carpați.  

We Singing Colors - Lansare videoclip All the people

Roxana Niculae spune despre piesă că All the people e cântecul care ne-a ținut de cald în anul ce a trecut. E un amestec de durere cu acceptare, o notă optimistă într-o mare de tristețe. Acordurile de violoncel ale Corinei Ciuplea – Țurcan intră direct în suflet.

Videoclipul parcă s-a făcut singur, sau cel puțin asta e impresia pe care mi-au lăsat-o băieții. Totul a decurs liniștit, calm, cu râsete. Bine, frigul putea să nu vină neapărat la filmare, dar a mers și el până la urmă. A fost o plăcere să ne plimbam prin Delta Văcărești, dar și zonele industriale ale Bucureștiului. Și să vedem la final, ce poveste frumoasă au creat Eugen, Rareș și Sabin pentru o melodie delicată, așa cum e All the people.

Eugen Dediu, regizorul clipului a declarat Când am ascultat-o prima oară, melodia All the people m-a dus cu gândul la alienare, la înstrăinare și separare. Pentru multă vreme, m-am gândit cum să abordez practic aceste simțiri pentru a le reda într-un videoclip cu o stilistică de cinema, și pentru a păstra totodată ideile și temele principale prezente în cântec.

Cred că prin rezultatul final, făcut cu minim de resurse într-o perioadă foarte complicată pentru noi toți, veți găsi o armonie reușită între ce se vede și ce se aude. Și mai sper ca, într-o cât de mică măsură, ceva, orice din ce am investit noi să vă rămână multă vreme după vizionarea videoclipului.

Mai multe despre Eugen, direct pe canalul lui de Vimeo

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută