Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/01/2021
Lifestyle

“Magia distracției de iarnă” continuă cu reduceri de sezon și premii instant la Shopping City Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii “Magia distracției de iarnă” continuă cu reduceri de sezon și premii instant la Shopping City Sibiu Share “Magia distracției de iarnă” continuă cu reduceri de sezon și premii instant la Shopping City Sibiu


În perioada 15 ianuarie – 11 februarie, clienții Shopping City Sibiu se pot bucura de reduceri de până la 70 % la colecțiile de iarnă din magazinele preferate. În plus, cumpărăturile de sezon le vor aduce premii instant zilnice, în cadrul campaniei Magia distracției de iarnă, și ocazia de a participa la tombola în urma căreia pot câștiga unul din cele 5 carduri-cadou în valoare de 500 de lei fiecare.

La Shopping City Sibiu te bucuri de super reduceri de până la 70%, te distrezi în zona special amenajată și câștigi premii instant

La Shopping City Sibiu a început sezonul reducerilor de iarnă, cea mai așteptată perioadă promoțională a anului, astfel că, până pe 11 februarie, magazinele preferate de modă, frumusețe, sport, IT&C, jucării, home & deco și multe altele își așteaptă vizitatorii cu promoții, oferte speciale și discounturi de până la 70%.

În plus, în perioada 15 ianuarie – 7 februarie, cumpărăturile de minimum 150 de lei efectuate pe 1 bon fiscal îi înscriu pe clienți într-un joc interactiv (într-un decor de poveste de iarnă amenajat lângă Info Point) unde pot câștiga premii instant: carduri cadou de 20 lei și 30 lei, vouchere de 20 lei la Nobila Casa, vouchere Cafea Tucano, pachet mănuși și încălzitor de maini KIK, emoji Noriel și jucării de pluș Frozen II: Anna, Elsa, Olaf și Sven.

De asemenea, cumpărăturile din această perioadă îi înscriu și în tombola pentru unul din cele 5 carduri-cadou în valoare de 500 de lei fiecare.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută