Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/01/2021
Artă & Cultură Viața Orașului

Bucharest Playhouse, o nouă școală de actorie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Bucharest Playhouse, o nouă școală de actorie Share Bucharest Playhouse, o nouă școală de actorie


Bucharest Playhouse – O Şcoală Ca Afară este o nouă școală de actorie înființată de actorul Costin Cambir, spațiul unde toate abilitățile necesare în actorie vor fi duse la un alt nivel, ce își propune să aducă un plus valoare pe piața de profil. 

Bucharest Playhouse își dorește să fie o școală profesionistă part-time de actorie din România, a cărei catedră este formată exclusiv din actori educați peste hotare. Ne propunem să predăm un curriculum inspirat din marile centre educaționale din vest, Londra și Los Angeles, care să se adreseze oricui își dorește să învețe tainele acestei fascinante meserii.  Studenții pot aplica la audiții indiferent de pregătire, experiență sau vârstă.

Cursanții admiși vor fi bine antrenați fizic, preciși mental și ghidați în a-și cultiva curiozitatea în toate domeniile cunoașterii naturii umane. Modul după modul aceștia vor fi întâmpinați de diverse metode predate în Occident, pentru a li se permite să își aleagă și descopere singuri un stil propriu și personal, cu care să fie capabili să construiască un rol fermecător și credibil, indiferent de mediul interpretării. 

Bucharest Playhouse va organiza anual un showcase de vară și un filmcase de iarnă, într-unul din teatrele, respectiv cinematografele din București, unde vor fi implicați 100% cursanții BPH.“ declară Costin Cambir, fondatorul Bucharest Playhouse – Bucureşti. 

Primele audiții vor avea loc în luna martie pentru primele două grupe a câte 12 studenți.  

Pentru mai multe info și pentru înscrieri, vizitează site-ul www.bucharestplayhouse.ro.

Cine este Costin Cambir, fondatorul Bucharest Playhouse?

După o carieră de succes în lumea actoriei la nivel național cu roluri în filme și seriale de succes, precum “Pariu cu Viața”, “Arestat la domiciliu”, “Palatul Pionierilor”, 8 ani ca actor în teatrul românesc, Costin Cambira urmat calea străinătății, studiind în SUA (unde a urmat cursurile Ivanei Chubbuck) și Londra ( actor al Identity School of Acting).

Bucharest Playhouse, o nouă școală de actorie

Actorul cu experienţă internaţională la activ a revenit recent în România, unde va deschide, în curând, o școală inspirată de metodele internaționale de învățare care i-au pregătit pe Halle Berry, Charlize Theron, Brad Pitt, Benedict Cumberbatch, John Boyega, și adunate într-un curriculum complex, cu elemente formale și non-formale, de dezvoltare artistică și personală continue. 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută