Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/01/2021
Lifestyle

Două terenuri multifuncționale de sport amenajate de ULBS pentru toți studenții universității sibiene

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Două terenuri multifuncționale de sport amenajate de ULBS pentru toți studenții universității sibiene Share Două terenuri multifuncționale de sport amenajate de ULBS pentru toți studenții universității sibiene


Două terenuri multifuncționale de sport, dotate cu suprafețe de joc de ultimă generație și nocturnă au fost amenajate de Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, care a realizat întreaga investiție din fondurile proprii.

Universitatea a reabilitat complet terenurile de sport din cadrul Facultății de Științe, din str. Dr. Ion Rațiu, nr.5-7, în urma unei investiții de 1,12 milioane lei, realizând două terenuri multifuncționale cu suprafețe de joc de ultimă generație. Primul este destinat practicării baschetului și voleiului, având o suprafață de joc Gerflor, specială pentru sport în aer liber, iar cel de-al doilea teren, cu o suprafață de iarbă artificială produsă în Olanda, este destinat fotbalului, handbalului și tenisului. Ambele terenuri sunt dotate cu instalație de nocturnă pe sistem led.

„Ne-am dorit foarte mult să realizăm această investiție, un punct important în planul managerial al domnului rector Sorin Radu, și suntem extrem de bucuroși că am reușit să o facem la un nivel de calitate foarte ridicat. Sigur că acesta este doar începutul, pentru că în perioada următoare dorim să dezvoltăm mai multe proiecte în această zonă de sport, inclusiv în parteneriate cu companiile din Sibiu. Evident, această investiție nu se adresează doar studenților de la programele de studiu de licență și master din domeniul Educație fizică și Sport, ci întregii comunități din universitatea noastră”, a declarat conf. univ. dr. Florin Sofonea, decanul Facultății de Științe.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.