Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 14/01/2021
Film Viața Orașului

Astra Film lansează online, de Ziua Culturii Naționale, „La drum” de Dumitru Budrala – primul film documentar observațional din România.

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Astra Film lansează online, de Ziua Culturii Naționale, „La drum” de Dumitru Budrala – primul film documentar observațional din România. Share Astra Film lansează online, de Ziua Culturii Naționale, „La drum” de Dumitru Budrala – primul film documentar observațional din România.


Cum ar fi să vezi un documentar făcut sub ochii tăi având ca subiect Miorița sau Baltagul, două opere care fac parte din ceea ce numim cultura națională? Astra Film dă răspunsul la această întrebare și lansează online, de Ziua Culturii Naționale, „La drum” de Dumitru Budrala – primul film documentar observațional din România.

Premiat la festivaluri naționale și internaționale, filmul surprinde esența a ceea ce înseamnă transhumanța în România la început de Mileniu III și dintotdeauna.

„La drum” urmărește îndeaproape viața dură a păstorilor din Munții Carpați, care pleacă în transhumanță în fiecare an, la mii de kilometri depărtare de casă, în căutarea ierbii pentru turmele lor.

Puteți vedea filmul online pe site-ul astrafilm.ro și pe pagina de Facebook Astra Film Festival. 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.