Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/01/2021
Zile si Nopti

Hermannstadt joacă primul meci oficial al sezonului, la Constanța

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Hermannstadt joacă primul meci oficial al sezonului, la Constanța Share Hermannstadt joacă primul meci oficial al sezonului, la Constanța


Echipa de fotbal a Sibiului deschide calendarul meciurilor oficiale din sezonul 2020-2021 în Liga 1, duminică, 10 ianuarie, în compania echipei Viitorul Constanța meci restant în cadrule etapei a XII-a.

Fără mijlocașii Răzvan Dâlbea și Bright Addae și atacanții David Mayoral și Andrei Sîntean, suspendați din cauza cartonașelor galbene, și fără Claudiu Belu, indisponibil din cauza unei accidentări, antrenorul principal Alben Ruben mizează pe o strategie specială pentru a obține un rezultat bun în deplasare.

”Este adevărat că vom fi la limita cu jucatorii , dar ne-am obișnuit în ultimele luni și trebuie să fim mai puternici. Este clar că avem nevoie de întăriri, avem nevoie de fotbaliști care să aducă valoare pe teren și în vestiar, pentru a putea într-adevăr să fim competitivi din nou. A fost o primă parte a sezonului dificilă, cu multe deficiențe pe diferite posturi. Cu Viitorul Constanța va fi un meci greu , așa cum este întotdeauna împotriva unor jucători cu un nivel tehnic foarte ridicat. Chiar și așa, înfruntăm o echipă care nu a câștigat de trei săptămâni cu noul antrenor. Prin urmare, ei sigur iși doresc să câștige acum împotriva noastră. Dar și noi avem planul nostru, strategia noastră. Va trebui să jucăm cu armele noastre și cu capacitatea pe care o avem de a susține ritmul jocului, ținând cont de jucătorii lipsă pe care îi avem. Acum fotbalul nu este doar pentru echipele tehnice, ci și pentru echipele inteligente. Așa că vom încerca să fim mai inteligenți decât ei.”, a declarat Ruben Albes, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt.

La echipă au revenit după accidentări mai vechi David Caiado, Goran Karanovic și Stanley Elbers.

Hermannstadt este parcurge o perioadă de schimbări majore la lot: a renunțat la serviciile fundașului lateral spaniol Angel Bastos, prin reziliere amiabilă, și i-a transferat pe mijlocașul ofensiv Călin Popescu, internațional U19, fundașul dreapta Alexandru Mățel, 17 selecții în Echipa Națională a României și vârful de atac croat Ante Aralica, toți 3 din postura de jucători liberi de contract. De asemenea, Radu Neguț a fost numit pe funcția de manager sportiv la FCH.

Partida dintre Viitorul Constanța și A.F.C.Hermannstadt va avea loc duminică, 10 ianuarie 2021, de la ora 19,00 pe Stadionul Viitorul din Ovidiu din Constanța.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.