Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/01/2021
Muzică

Gwen Stefani își celebrează cariera prin videoclipul piesei “Let Me Reintroduce Myself”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Gwen Stefani își celebrează cariera prin videoclipul piesei “Let Me Reintroduce Myself” Share Gwen Stefani își celebrează cariera prin videoclipul piesei “Let Me Reintroduce Myself”


gwen

foto credit vogue.com

Gwen Stefani își celebrează cariera prin videoclipul piesei “Let Me Reintroduce Myself”

Gwen Stefani a revenit cu o nouă piesă “Let Me Reintroduce Myself” și un videoclip regizat de Philip Andelman, în care artista apare în cele mai iconice apariții și momente ale carierei sale.

Videoclipul o surprinde pe Gwen din prezent alături de numeroase versiuni ale ei din trecut. Fanii trupei No Doubt o vor putea recunoaște pe Gwen din videoclipurile pieselor “Don’t Speak” sau “Just a Girl”. De asemenea, se regăsesc și apariții din momentele sale solo, remarcabile, ca cea din “Hollaback Girl”, hit-ul la care face referire în pisea “Let Me Reintroduce Myself”.

Înregistrată în timpul carantinei și scrisă alături de hitmaker-ul Ross Golan și compozitorul și producătorul Luke Niccoli, melodia “Let Me Reintroduce Myself” o găsește pe Gwen Stefani amintind fanilor de ceea ce face cel mai bine: creează muzică vibrantă și înălțătoare, care este reală și sinceră față de cine este ea ca artist. Piesa a ajuns pe locul 1 în topul iTunes, după lansarea piesei de pe 7 decembrie.

gwen

“Let Me Reintroduce Myself” marchează sfârșitul unui an încărcat pentru Gwen, an în care a încheiat cel de-al cincilea sezon ca antrenor la emisiunea The Voice, sezon pe care l-a și câștigat alături de Carter Rubin. În acest an, a avut două piese pe locul 1 în topul Billboard Hot Country Songs, alături de logodnicul sau, Blake Shelton, piesele “Nobody But You” și “Happy Anywhere”. Albumul ei de Crăciun, “You Make It Feel Like Christmas”, a fosr reeditat cu două piese noi.

Tripla câștigatoare a premiului GRAMMY, Gwen Stefani a obținut succes la nivel global ca interpret, compozitor și voce a trupei No Doubt și numeroase discuri de platină. Până în acest moment, a vândut peste 50 de milioane de unități la nivel internațional, iar albumul din 2015, “This Is What the Truth Feels Like”, a debutat pe prima poziție a topului Billboard 200.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută