Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/01/2021
Zile si Nopti

TNRS anunță primele spectacole din 2021 care se joacă cu public în sală

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii TNRS anunță primele spectacole din 2021 care se joacă cu public în sală Share TNRS anunță primele spectacole din 2021 care se joacă cu public în sală


Din ziua în care autoritățile locale au anunțat că scăderea numărului de cazuri Covid-19 permite și redeschiderea sălilor de spectacol, reprezentanții Teatrului Național ”Radu Stanca” anunță punerea în vânzare a biletelor pentru primele spectacole care se joacă, din nou, cu spectatori în sală.

”Decizia pe care o așteptam cu toții a fost anunțată astăzi de autoritățile locale: începând de săptămâna viitoare ne vom putea revedea cu toții la teatru. Primele spectacole pe care le vom prezenta la Sala Mare și pentru care biletele au fost puse astăzi în vânzare sunt „Tom și Jerry”, regia Florin Piersic Jr. @TNRS – Sala Mare (8 ianuarie), „Jocuri de scenă”, regia Mariana Mihu-Plier @TNRS – Sala Mare (9 ianuarie) și „Șarpele în iarbă / FALSCHE SCHLANGE” @TNRS – Sala Mare (14 ianuarie)”, anunță reprezentanții teatrului din Sibiu. 

Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul Teatrului sibian. Numărul de locuri disponibile în sala de spectacole a fost redus – încă din vara anului trecut – la 80.

Din 23 octombrie 2020, în urma creșterii numărului de noi cazuri de Covid-19 în Sibiu, spectacolele teatrului sibian s-au mai difuzat exclusiv on-line. De altfel, pentru anul în curs, TNRS a lansat un abonament prin care va fi oferit acces on-line inclusiv la cele 22 de premiere programate pentru 2021. 

Foto: Rareș Helici, scenă din spectacolul „Tom și Jerry”, regia Florin Piersic Jr

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.