Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/01/2021
Zile si Nopti

Din a doua zi a noului an, s-au redeschis la interior restaurantele, cafenelele, cinematografele, sălile de spectacole și cele de jocuri de noroc din Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Din a doua zi a noului an, s-au redeschis la interior restaurantele, cafenelele, cinematografele, sălile de spectacole și cele de jocuri de noroc din Sibiu Share Din a doua zi a noului an, s-au redeschis la interior restaurantele, cafenelele, cinematografele, sălile de spectacole și cele de jocuri de noroc din Sibiu


Restaurantele și cafenelele din municipiul Sibiu se pot redeschide în interior începând cu a doua zi a anului 2021 pentru că incidența cazurilor de COVID-19 este scăzută.

Redeschiderea, din 2 ianuarie 2021, a spațiilor interioare în limita a 30% din capacitate a devenit o informație oficială din prima zi a acestui an, când a fost actualizată anexa unei hotărâri dată anul trecut de Comitetul județean pentru situații de urgență (CJSU) Sibiu. Respectiva hotărâre (cea cu numărul 118 din 15 decembrie) împarte localitățile în funcție de incidența cumulată a noilor cazuri de Covid-19 în ultimele 14 zile.

Iar pentru localitățile cu o astfel de incidență cuprinsă între 1,5 și 3 cazuri la mia de locuitori este permisă deschiderea pentru clienți, în limita a 30% din locuri, a spațiilor publice interioare ale restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, sălilor de spectacol și sălilor de jocuri de noroc. Pentru localitățile cu o incidență sub 1,5 la mia de locuitori, spațiile mai sus amintite pot fi deschise la jumătate din capacitate.

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută