Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/01/2021
Artă & Cultură / Teatru

„Camera Albă” un nou spectacol al Teatrului Improbabil

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii „Camera Albă” un nou spectacol al Teatrului Improbabil Share „Camera Albă” un nou spectacol al Teatrului Improbabil


Începem anul 2021 cu un nou spectacol al Teatrului Improbabil. Victoria Răileanu și Cabiria Morgenstern sunt vocile din „Camera Albă” 

Teatrul Improbabil își continuă micro-stagiunea cu cel de-al doilea spectacol de teatru sonor—„Camera Albă”. Premiera va avea loc în prima seară de duminică a noului an, de la ora 20:00. „Camera Albă” rămâne deschisă doar 24h și este indicat să o vizitați de pe canapeaua/fotoliul propriu doar cu căștile la urechi, pentru o experiență completă.

Regia spectacolului este semnată de Irisz Kovacs, studentă la secția de Regie a Universității Babeș-Bolyai din Cluj, iar dramaturgia îi aparține Mădălinei Stoica, studentă în anul II la Masterul de Scriere Dramatică la U.N.A.T.C. „I.L. Caragiale”. Universul sonor este creat de Adrian Piciorea, absolvent al U.N.A.T.C., atât ca actor, cât și ca pedagog teatral, iar sound design-ul s-a lipit de el datorită plăcerii lui de a spune povești.

„Ana se duce la o petrecere și rămâne însărcinată. Față în față cu noua ei realitate, trebuie să facă o alegere: să rămână în camera ei sau în lumea în care trăiește? Pe parcursul spectacolului, poartă conversații cu burta ei, încercând să-și dea seama ce să facă.”

„Camera Albă” un nou spectacol al Teatrului Improbabil

Vocile din „Camera Albă” sunt Victoria Raileanu, cunoscută datorită rolului din serialul de succes „Vlad” și Cabiria Morgenstern, studentă la secția de Actorie a Universității Babeș-Bolyai din Cluj.

„Toți avem camera noastră albă. E un spațiu în care nu e loc pentru politică, religie, teorii și instituții. Poți reveni an după an, dar camera rămâne neschimbată. Te așteaptă. Respiră cu tine. Iar înăuntru se aud doar valurile care se sparg de mal, și atât.”, spune Irisz Kovacs, regizoarea spectacolului.

Ne auzim din „Camera Albă” duminică 3 ianuarie, pe canalul de Youtube al Teatrului Improbabil. Mai multe detalii despre spectacolele și echipa Teatrului Improbabil găsiți pe paginile de Facebook și de Instagram.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.