Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/01/2021
Lifestyle

Asociația pentru Dialog și Valori Universale a lansat concursul de eseuri “Arta de trăi împreună”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Asociația pentru Dialog și Valori Universale a lansat concursul de eseuri  “Arta de trăi împreună” Share Asociația pentru Dialog și Valori Universale a lansat concursul de eseuri  “Arta de trăi împreună”


Felul sau locul unde trăim, cultura, religia și limba pe care o vorbim determină diferențele dintre oameni și desigur, caractere și puncte de vedere diametral opuse. Deși diversitatea ajută la creșterea unei societăți, diferențele pot conduce frecvent la conflicte și la neînțelegeri, voite sau nu.

Desigur că am prefera să trăim într-o lume plină de iubire, pace și acceptare decat într-una care, concentrându-se pe diferențe, sfârșește prin a întreține discriminarea, ura, egoismul și chiar conflictele dar a trăi împreună într-o societate, dând dovadă de înțelegere și empatie nu e întotdeauna ușor.

Asociația pentru Dialog și Valori Universale a lansat concursul de eseuri “Arta de trăi împreună”

În acest context, Asociația pentru Dialog și Valori Universale (ADVU) organizează, în parteneriat cu Universitatea Creștină “Dimitrie Cantemir” concursul de eseuri “Arta de a trăi împreună”, ce își propune să promoveze acceptarea și înțelegerea dintre oameni, să identifice și ulterior să elimine factorii care întrețin ura într-o societate, înlocuindu-i cu iubire și respect față de ceilalți.

Concursul se va desfășura online, până pe 26 ianuarie 2021 și este dedicat studenților de licență, master și doctorat. Până la această data, participanții pot trimite lucrările/eseurile pe adresa de email a Asociației: info@advu.ro

Evaluarea lucrărilor se va face între 27 ianuarie și 1 februarie 2021 iar câștigătorul va fi anunțat pe 7 februarie. Festivitatea de premiere va avea loc pe 15 februarie iar modalitatea de desfășurare (online sau fizic) va fi comunicată la o data ulterioară, în funcție de restricțiile impuse de autorități din data evenimentului.

Concursul este unul cu premii, care se vor acorda în bani: premiul I – 1000 lei, premiul II – 750 lei sau un cadou de aceeași valoare cu suma menționate, premiul III – 500 lei, mențiune I și II – 100 lei. De asemenea, juriul va acorda și alte 3 premii speciale pentru creativitate și originalitate.

Regulamentul concursului, precum și toate detaliile necesare, sunt disponibile pe site-ul Asociației: http://advu.ro/arta-de-a-trai-impreuna/.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.