Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/12/2020
Zile si Nopti

Trei locuri din țară unde se poate schia în această iarnă

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Trei locuri din țară unde se poate schia în această iarnă Share Trei locuri din țară unde se poate schia în această iarnă


În zilele de iarnă, o ieșire la munte, în aer rece și curat poate fi cea mai bună idee, indiferent dacă vă pasionează sporturile de iarnă sau dacă nu v-ați urcat pe schiuri sau pe snowboard niciodată. 

Arena Platoș Păltiniș

”Resortul nostru este deschis pentru perioada vârfului de sezon, 09:00 – 21:00 de luni până duminică. Siguranța clienților noștri este prioritatea noastră astfel vânzarea skipass-urilor poate fi suspendată in cazul supraaglomerării resortului. Va recomandam sa achiziționați skipass-uri online atât pentru perioada de zi cât și pentru nocturnă. Toate aceste măsuri sunt pentru siguranța dvs”, transmit administratorii Arena Platoș Păltiniș.

Straja

Program de funcționare: 9.00-17.00, nocturna funcționează cu minimum 10 persoane.

„Apelăm la înțelegerea dumneavoastră pentru respectarea normelor împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2. Pe Platoul Soarelui vor fi trei coloane separate și distanțate pentru îmbarcarea la teleschi”, menționează administratorii domeniului schiabil.

Potrivit acestora, turiștii vor fi obligați să păstreze distanța de 2 metri față de persoana din fața lor. „Masca de protecție este obligatorie și în spațiile deschise. Măștile medicinale sunt cele acceptate, deoarece oferă un grad mai mare de protecție”, se arată în mesajul publicat pe rețeaua socială.

Bucovina

La Câmpulung Moldovenesc, pârtia din Masivul Rarău s-a deschis chiar în ziua de Crăciun. La Vatra Dornei, a fost deschisă pârtia Parc, pe o porțiune de 300 de metri. 

Foto: 365 Romania

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.