Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/12/2020
Artă & Cultură / Carte

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu a reluat desfășurarea activităților cu publicul

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu a reluat desfășurarea activităților cu publicul Share Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu a reluat desfășurarea activităților cu publicul


Odată ridicată carantina, Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu s-a redeschis pentru activitățile cu public.

“Având în vedere măsura de încheiere a perioadei de carantină în municipiul Sibiu, comunicată de autoritățile locale, Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu a reluat desfășurarea activităților cu publicul, începând cu data de 15.12.2020. Utilizatorii pot accesa serviciile bibliotecii de luni până vineri, în intervalul orar 9 – 17, respectând toate măsurile privind sănătatea publică – purtarea măștii de protecție, igienizarea mâinilor și distanțarea fizică”, arată reprezentanții BJ ASTRA.

Pentru operațiunile de împrumut, restituire și consultare de documente, utilizatorii au acces în următoarele spații: sediul istoric (Corp A) – Str. G. Barițiu, nr. 5: Compartiment Adulți (parter), Compartiment Periodice (et. 1); sediul nou (Corp B): – biroul din Foaier – intrare din Str. G. Barițiu, nr. 7; spațiul expozițional din Foaier – intrare din Str. Mitropoliei; filialele Bibliotecii – acces permis doar la pupitrul amenajat la intrare;
În spațiile celorlalte compartimente și ale teraselor bibliotecii, accesul publicului rămâne momentan restricționat.

Pentru a reduce timpul petrecut la biroul de operațiuni cu publicul, utilizatorii au posibilitatea de a solicita sau rezerva documentele necesare telefonic (nr. tel. 0269 210 551, 0269 215 775) sau online (e-mail: bibliosuport@bjastrasibiu.ro).

“În egală măsură, în scopul protejării sănătății utilizatorilor și angajaților instituției, recomandăm accesarea serviciilor și resurselor disponibile online: catalogul online de pe website-ul bibliotecii (www.bjastrasibiu.ro), platformele electronice Cloud Library și Biblioteca Digitală și paginile social media: https://www.facebook.com/bibliotecasibiuastra/https://www.instagram.com/bjastrasibiu/“, mai spun reprezentanții Bibliotecii.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută