Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/12/2020
Artă & Cultură

Muzeul ASTRA s-a redeschis după decizia de ridicare a carantinei în Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Muzeul ASTRA s-a redeschis după decizia de ridicare a carantinei în Sibiu Share Muzeul ASTRA s-a redeschis după decizia de ridicare a carantinei în Sibiu


Muzeul ASTRA se va redeschide, de luni, după patru săptămâni în care au fost sistate toate acțiunile destinate publicului. Măsura vine ca urmare a deciziei oficiale de încheiere a perioadei de carantină la Sibiu, anunțată încă de duminică de autorități.

Reprezentanții Muzeului Astra au transmis că programul de vizitare este de la ora 08.00 la ora 18.00. Între ora 8.00 și ora 9.00 accesul se face în baza abonamentelor anuale de vizitare.

Casieria are program de la ora 09.00 la 17.00 (ultima intrare ora 17.00) .

Cei care vor să se plimbe prin Muzeu cu biciclete si trotinete electrice trebuie să știe că programul pentru astfel de activități este între 08.00 – 10.00 și 16.00 – 18.00.

La Galeriile de Artă Populară este deschis între orele 09.00 – 17.00, de marți până duminică.

La Coffee shop programul este între 09.30 – 17.00, de miercuri până duminică.

Reprezentanții Muzeului ASTRA le recomandă în continuare tuturor vizitatorilor să poarte măști de protecție și să respecte regulile sanitare impuse de autorități pentru combaterea pandemiei COVID-19.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută