Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/12/2020
Lifestyle

Bazar de Crăciun, la Centrul Ocupaţional din Sibiu al Asociației Diakoniewerk de pe strada Mitropoliei 28

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Bazar de Crăciun, la Centrul Ocupaţional din Sibiu al Asociației Diakoniewerk de pe strada Mitropoliei 28 Share Bazar de Crăciun, la Centrul Ocupaţional din Sibiu al Asociației Diakoniewerk de pe strada Mitropoliei 28


”A devenit tradiţie ca în preajma Sărbătorii Crăciunului să vă invităm la Ziua Porţilor Deschise în Centrul Ocupaţional din Sibiu. Am fost chiar întrebaţi dacă anul acesta ne vom bucura de decoraţiunile şi lumânările făcute de multe mâini dibace sau dacă vom savura o prăjitură delicioasă la o cană de ceai. Cu toţii ştim însă că anul 2020 e un an special şi trebuie să păstrăm cu stricteţe regulile pentru a râmâne sănătoşi atât noi cât şi cei mai dragi nouă. Noi dorim să vă bucurăm cu produsele noaste pentru a face şi voi la rândul vostru bucurii celor dragi. Vă invităm în perioada 14.12. – 18.12. între orele 14:00 – 17:00 la un BAZAR DE CRĂCIUN organizat în holul atelierului nostru respectând toate măsurile de siguranţă. Cei dintre voi care doresc să facă o comandă pe care apoi o pot ridica gata pregatită, ne pot contacta la numărul de telefon 0724 082 830 (şi whatsapp) sau pe messenger. Vă aşteptăm pe str. Mitropoliei nr. 28”, spun reprezentanții Asociației Diakoniewerk România.

Bazarul va avea loc între 14 și 18 decembrie, între orele 14:00 și 17:00.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută