Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/12/2020
Muzică

VIȚA DE VIE va lansa albumul Acustic pe vinil, în ediție limitată

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii VIȚA DE VIE va lansa albumul Acustic pe vinil, în ediție limitată Share VIȚA DE VIE va lansa albumul Acustic pe vinil, în ediție limitată


ACUSTIC înseamnă o colecţie de melodii VIȚA DE VIE, reorchestrate într-o manieră neobișnuită, mergând uneori până la clasic, jazz sau bossanova.

VIȚA DE VIE va lansa albumul Acustic pe vinil, în ediție limitată

Foto Vița de Vie

Albumul ACUSTIC este cel mai intens experiment muzical la care am participat până acum. Într-o lume rece, hiper tehnologizată, el reprezintă încercarea noastră de a ne întoarce la elementele simple, naturale. Am realizat zgomotul și viteza în care trăim și lipsa de liniște și detaliu din viața noastră, ne-am speriat că ne transformăm în roboți și atunci am zis stop! Trebuia sa ne întoarcem în locul de unde a început totul, în punctul zero, și să ne luăm energia de acolo. Călătoria noastră este povestea lui Adam și a Evei, spusă invers. Am dezbrăcat melodiile vechi de hainele pe care le purtau și am incercat să le decantez într-o formă cât mai apropiată de starea lor originară, cea de emoție. Am scăzut volumul și am crescut intensitatea. De acolo am construit, cu grijă și abnegație, albumul ACUSTIC. În călătoria noastră am avut onoarea să fim însoțiți de niște muzicieni extraordinari. Mandela Gajol și Mihai Ardelean, care sunt parte integrată a familiei și proiectului Vița de Vie Acustic, apoi Răzvan Suma, Alexandrina, Florin Ochescu, Eugen Caminschi și Raul Kusak_” ADRIAN DESPOT (2013)

Şapte ani mai tarziu, albumul ACUSTIC ajunge, în sfârșit, și pe vinil, într-o ediție limitată de 500 de unități, în format special – disc vinil transparent de 180 gr și copertă printată pe slipmat pentru pickup.

Tracklist:
A:
* Ieri
* Azi
* Liber
* Basul și cu toba mare
* Varză
* Totata

B:
* Mori
* Lăsat pustiu
* Iamma
* Visele
* Alungă tăcerea 

VINILUL ACUSTIC ESTE DISPONIBIL ACUM PENTRU PRE-COMANDĂ EXCLUSIV AICI.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută