Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/12/2020
Muzică

Nico și Connect-R ne aduc „Magia de Crăciun” în prima lor melodie împreună

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Nico și Connect-R ne aduc „Magia de Crăciun” în prima lor melodie împreună Share Nico și Connect-R ne aduc „Magia de Crăciun” în prima lor melodie împreună


Citește și:

NICO păstrează tradiția de a prezenta în fiecare an o melodie dedicată Crăciunului, plină de bucurie și, totodată, încărcată de emoția celei mai frumoase perioade din an. Artista a lansat pe 7 decembrie, o piesă plină de optimism și învăluită de magia Crăciunului, alături de Connect-R. Și cum sărbătorile de Crăciun sunt și despre familie, cei doi artiști le au alături, în videoclip, pe fetele lor, Alexandra Matei și Maia Mihalache.

Nico și Connect-R ne aduc „Magia de Crăciun” în prima lor melodie împreună

Melodia este compusă de către Laurențiu Matei, cu versuri de Ovidiu Iordache, iar videoclipul este regizat de către Silviu Mindroc și surprinde elementele unui Crăciun de vis: brad, familie, dans, bucurie, cadouri, zâmbete și îmbrățișări. Până la urmă, aceasta este „Magia de Crăciun”.

Ascultă piesa aici

NICO îmbină cu succes cariera muzicală cu scena teatrului, iar la începutul anului 2020 a adus spectacolul “Zaraza” pe scena Teatrului Național din București. În plus, tot anul acesta a participat în cadrul emisiunii concurs – “Asia Express”, alături de fiica sa, Alexandra, iar în urmă cu câteva luni a lansat melodia “Ești liber”, o piesă despre curajul de a merge mai departe în viață, în videoclipul căreia le-a avut alături pe artistele Nicole Cherry, Adda, Amna, Misha și pe fiica sa, ALEXANDRA MATEI.

Recent, NICO a lansat „Trenul vieții”, o melodie în care ne amintește viața este ca o călătorie cu trenul; urcăm și coborâm des, există accidente, surprize plăcute la unele stații și tristețe la altele, important este ne bucurăm de călătorie.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută