Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/12/2020
Artă & Cultură / Art Expo Viața Orașului

City break digital curatoriat de One Night Gallery la glo™ OFF COURSE BOULEVARD

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii City break digital curatoriat de One Night Gallery  la glo™ OFF COURSE BOULEVARD Share City break digital curatoriat de One Night Gallery  la glo™ OFF COURSE BOULEVARD


One Night Gallery, prima galerie de new media art din România, reunește artiști și studiouri creative în glo™ OFF COURSE BOULEVARD, pentru pasionații de călătorii ale căror planuri au fost anulate în 2020.  La inițiativa glo™, One Night Gallery recreează cele mai exotice destinații ale lumii și le aduce împreună în București, într-un demers cultural de a deschide granițele imaginației, care susține artiștii români și scena de new media art.

City break digital curatoriat de One Night Gallery la glo™ OFF COURSE BOULEVARD

Destinațiile preferate pentru călătorii sunt reimaginate de artiștii români, într-o expoziție de artă stradală pe Calea Victoriei, care va putea fi văzută până pe 2 ianuarie.

Publicul este invitat să experimenteze OFF COURSE finalul lui 2020: călătorii OFF dar cel mai exotic city break al imaginației ON. Astfel, vizitatorilor li se propune o călătorie cu imaginația chiar și celor cu pasiuni contradictorii: le place iarna dar iubesc și tropicele sau sunt urbani și fascinați de jungle în același timp.

City break digital curatoriat de One Night Gallery la glo™ OFF COURSE BOULEVARD

Expoziția stradală reunește un șir de experiențe desprinse din lumi diferite și reinterpretate de artiști români, în cea mai lungă călătorie de pe Calea Victoriei. 9 lucrări de artă create de Aural Eye, Ana Bănică, Les Ateliers Nomad, Ioana Trușcă, Noetic, Raluca Băraru, Rizi, Stella Caraman și Time Studio transformă vitrinele unor locuri iconice din centrul Capitalei în spații expoziționale.

Vizitatorii  glo™ OFF COURSE BOULEVARD pot călători de la Tokyo la Madagascar, de la Insulele Comore la Ibiza, de la Bali la Chile, adică de la Novotel până la A1, cu vederi din întreaga lume, ilustrații, video-mapping, instalații de artă și imaginația artiștilor care îmbină diferite stări într-una singură.

City break digital curatoriat de One Night Gallery la glo™ OFF COURSE BOULEVARD

hartă OFF COURSE BOULEVARD

Teaserul evenimentului poate veni aici

Expoziția poate fi vizitată până pe 2 ianuarie, între orele 17:00-22:00 iar lucrările artiștilor reuniți de One Night Gallery se pot vedea în următoarele locații:
* Hotel Novotel: Raluca Băraru – Bali
* Grand Hotel Continental: Noetic – Insulele Comore
* Athene Palace Hilton: Ana Bănică – Chile
* Hotel Radisson: Ioana Trușcă, Time Studio – Bali
* Zaganu Craft Beer Bar: Stella Caraman – Madagascar
* Galeria 1001 Arte: RIZI – Tokio, Aural Eye – Ibiza
* Bar A1: Les Ateliers Nomad – Round trip

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută