Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/12/2020
Lifestyle

Patul mobil: invenție românească!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Patul mobil: invenție românească! Share Patul mobil: invenție românească!


Omul de afaceri brașovean Simon Maurer a investit 500.000 de euro într-un concept inovator care vizează maximizarea spațiului dintr-o locuință și, implicit, creșterea calității vieții. Practic, invențiile lui Maurer – RoomInnovation Bed și RoomInnovation Wall – constau în aplicarea unor sisteme mecanice care vizează implementarea pereților mobili și a patului mobil.

Patul mobil: invenție românească!Simon Maurer

Practic, sistemul va deschide locuințele astfel încât patul să se ridice la tavan pe timp de zi, oferind posibilitatea transformării dormitorului în birou sau în cameră de joacă pentru copii. Totodată, pereții se vor putea ridica astfel încât camerele mici să devină una mai spațioasă pe timpul zilei. Designul unei locuințe se va schimba radical, se va crea spațiu generos simultan cu descoperirea unei alte laturi estetice și funcționale a locuinței care beneficiază de acest concept.

Maurer spune că de trei ani lucrează la aceste sisteme și că anul trecut a început să le breveteze la nivel mondial. „Când proiectul va fi unul matur, sperăm să vindem 10.000 de unități la nivel european și alte 10.000 în America de Nord”, spune sursa citată, care a mai precizat că sistemele vor fi produse într-o fabrică germană. „Am încercat să lucrez cu producători locali, dar produsul ar fi costat dublu”, a mai spus omul de afaceri.

De altfel, acesta a spus că va încerca să vândă produsul tuturor dezvoltatorilor din zonă. În plus, întreaga fază V a ansamblului rezidențial Avantgarden3 ar urma să fie construită din start cu aceste sisteme implementate. „Credem că acest sistem este o necesitate și ne bucurăm că am reușit să o brevetăm. Media europeană pentru un apartament este de 45 de metri pătrați, iar astfel de inovații reușesc să aducă un plus calității vieții locatarilor”, a mai spus Maurer. În plus, acestea pot fi implementate și la locuințele vechi, nu trebuie să fie gândite din start la construcția unor apartamente

Patul mobil: invenție românească!

Primele sisteme RoomInnovation Bed și RoomInnovation Wall ar urma să fie disponibiule din luna martie, până atunci așteptându-se deja la câteva sute de comenzi.

Primul apartament multifuncţional poate fi vizionat în showroom-ul deschis la Braşov, în cartierul Avantgarden3  În cartierul Avantgarden3 a fost creat primul showroom dedicat conceptului inovator RoomInnovation, loc în care oamenii se pot bucura de experienţa cu totul nouă şi unică de locuire într-un apartament multifuncţional. În cadrul showroom-ului a cărei deschidere va avea loc în data de 2 decembrie, produsele din cadrul acestui concept, patul şi respectiv, peretele mobil, pot fi testate şi analizate din punct de vedere tehnic, funcţional şi estetic.

Un consultant specializat va fi disponibil şi deschis spre a oferi informaţii cu privire la utilitatea, funcţionalitatea, uşurinţa în utilizare, precum şi despre procesul de achiziţie a produselor inovatoare care reuşesc să trasforme apartamentele în unele multifuncţionale. Dacă eşti interesat să vizitezi showroom-ul, programează întâlnirea ta cu un consultant la numărul de telefon 0739080800. Mai multe detalii despre RoomInnovation poţi obţine accesând www.roominnovation.com sau scrie-ne pe adresa office@roominnovation.com.

Simon Maurer este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, cu proiecte în Brașov, Sibiu, Mureș, Constanța și Cluj.

Sursa: www.BizBrasov.ro 

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută