Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/12/2020
Zile si Nopti

Turul Ciclist al Sibiului anunță o ediție istorică în 2021

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Turul Ciclist al Sibiului anunță o ediție istorică în 2021 Share Turul Ciclist al Sibiului anunță o ediție istorică în 2021


Ediţia a 11-a a Turului Ciclist al Sibiului va avea loc în perioada 3-6 iulie 2021, au anunţat organizatorii, iar Uniunea Ciclistă Internaţională a confirmat programarea cursei. Programul a fost deja bătut în cuie și au fost confirmate deja și primele echipe care se vor alinia la start.

Pentru prima oară în istoria sa, cursa de categoria 2.1 (inclusă în UCI Europe Tour) nu va mai debuta în cursul săptămânii, ci în weekend. Turul Ciclist al Sibiului va începe pe 3 iulie 2021 cu un prolog tehnic în centrul istoric al oraşului, urmat de două etape încheiate la altitudine, la Păltiniş şi Bâlea Lac, înainte ca sprinterii să aibă şansa lor, în ultima etapă. Calendarul și traseele ediţiei 2021 au fost deja stabilite: 3 iulie (prolog: centrul istoric al Sibiului, 2,5 km), 4 iulie (etapa 1: Sibiu – Păltiniş, 194 km), 5 iulie (etapa 2: Sibiu – Bâlea Lac, 183 km) și 6 iulie (etapa 3: Sibiu – Mediaş – Sibiu, 226 km). ”Avem deja confirmate 3 echipe pro-continentale la startul ediției din 2021. Foarte probabil o vom revedea la Sibiu pe una dintre cele mai iubite formații de World Tour”, transmit organizatorii Turului. Ediţia din 2020, câştigată de austriacul Gregor Muehlberger (BORA – hansgrohe), a fost prima cursă UCI 2.1 care s-a desfăşurat după o pauză de patru luni din cauza pandemiei de coronavirus.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută