Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/12/2020
Artă & Cultură / Teatru

Teatrul Improbabil – Primul teatru sonor independent în România

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Teatrul Improbabil – Primul teatru sonor independent în România Share Teatrul Improbabil – Primul teatru sonor independent în România


În luna decembrie își deschide „porțile” primul teatru sonor independent din România, Teatrul Improbabil. În prima sa micro-stagiune, își propune să prezinte publicului 5 spectacole de teatru sonor. Creatorii spectacolelor sunt tineri dramaturgi și regizori care aduc un suflu nou la ce cunoaștem până în prezent drept teatru radiofonic. Textele originale sunt scrise special pentru a fi ascultate și mizează pe imaginația spectatorului.

Teatrul Improbabil - Primul teatru sonor independent în România

„Teatrul Improbabil apare într-o perioadă incertă pentru iubitorii de teatru de oricare parte a scenei se află. Credem că e un moment bun ca spectatorul să facă ceea ce epoca actuală i-a răpit— să-și imagineze. Spectacolele noastre îl includ pe spectator la fel cum copiii sunt incluși când le este citită o poveste. Astfel, teatrul radiofonic, privit ca un mijloc de expresie învechit, capătă cu ajutorul spectatorului o nouă dimensiune.” spune directorul Teatrului Improbabil.

Teatrul Improbabil va difuza spectacole în mediul online, oferind accesul gratuit tuturor spectatorilor conform unui program prestabilit. El nu reprezintă o instituție de cultură finanțată de stat, de aceea va crește odată cu spectatorii săi. Începând cu luna decembrie a acestui an vor putea fi ascultate primele spectacole pe canalul de youtube, Teatrul Improbabil. Vă așteptăm și pe pagina de facebook și instagram pentru a afla mai multe despre actorii implicați și următoarele proiecte.

Teatrul Improbabil. Ascultă, acum ești la teatru. Oriunde și oricând vrei tu.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută