Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/12/2020
Lifestyle / Sport

BC CSU Sibiu va juca în FIBA Europe Cup, în ianuarie 2021

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii BC CSU Sibiu va juca în FIBA Europe Cup, în ianuarie 2021 Share BC CSU Sibiu va juca în FIBA Europe Cup, în ianuarie 2021


Anul 2021 aduce vești bune pentru întreaga suflare baschetbalistică de pe bătrânul continent, inclusiv pentru iubitorii sibieni ai acestui sport. FIBA a anunțat datele meciurilor din FIBA Europe Cup, astfel că în ianuarie, BC CSU Sibiu va evolua în grupa D, alături de CSM Oradea, Besiktas JK și BC Balkan.

Startul sezonului regular al FIBA Europe Cup a fost reprogramat pentru începutul anului viitor, echipa BC CSU Sibiu urmând să joace în competiția continentală în ianuarie 2021. Conform anunțului oficial al forului european, va fi păstrată distribuția stabilită pe grupe în sezonul regular, BC CSU Sibiu va performa în grupa D, alături de conaționalii de la CSM CSU Oradea, bulgarii de la BC Balkan și turcii de la Besiktas JK, iar după această fază, primele două echipe clasate din fiecare grupă împreună cu cele mai bune două echipe de pe locurile 3 vor accede în Round of 16. Competiția se va organiza în sistem de bulă, astfel că echipele vor intra în 24 ianuarie, iar meciurile ar urma să se dispute în perioada 26 – 29 ianuarie 2021. ”Ne bucurăm să primim vești pozitive despre reluarea competițiilor! Tot ce ne mai rămâne de făcut e să rămânem sănătoși”, transmit reprezentanții clubului sibian de baschet. BC CSU Sibiu a mai jucat în FIBA Europe Cup, în 2017 și 2019.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută