Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/12/2020
Muzică

VADO și Tamaz lansează „Paris in my soul”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii VADO și Tamaz lansează „Paris in my soul” Share VADO și Tamaz lansează „Paris in my soul”

Rezumat

VADOTamaz


După lansarea primului său single, VADO împreună cu Tamaz fac din nou echipă pentru o nouă piesă. Cel de-al doilea single din cariera tânărului DJ VADO se numește „Paris in my soul”, o poveste muzicală cu beat-uri dance despre acea iubire întâlnită întâmplător pe străzile romantice, pline de săruturi pasionale, ale Parisului.

Chiar dacă povestea este descrisă ca o aventură pe culmile iubirii, ea va rămâne veșnic una dintre cele mai frumoase amintiri întipărite în suflet. 

Compusă de către Tamaz și DJ SAVA, „Paris în my soul” este o piesă cu elemente EDM și versuri în limba engleză ce întregesc mood-ul piesei, iar videoclipul surprinde prin imagini povestea trăită pe străzile din Paris.

VADO

În vârstă de 19 ani, VADO aka Vlăduț Sava este fiul artistului DJ SAVA. Pasionat de djing, artistul a ales să calce pe urmele tatălui său, iar în urmă cu două luni a lansat „Look Around”, primul său single din carieră, alături de Tamaz.

Tamaz

Compozitor și producător, Cătălin Tamazlicaru (Tamaz) stă în spatele unor hituri de o sonoritate răsunătoare, atât pe teritorul României cât și peste hotare. Artistul a lucrat la piese precum „Claro que si”, „Dame”, dar și la multe alte titluri alături de artiști de renume cum ar fi Juan Magan, Mohombi, Yasiris și mulți alții. Proiectul Tamaz s-a născut din dorința unei noi manifestări artistice, ca un exercițiu al depășirii propriilor limite, reușind să contopească mai multe viziuni asupra unui act muzical. 

VADO și Tamaz lansează „Paris in my soul"

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută