Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 27/11/2020
Film

Minivacanță cu filme bune!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Minivacanță cu filme bune! Share Minivacanță cu filme bune!


Urmează o minivacanță binemeritată în care vă recomandăm câteva noutăți de pe platforma de streaming Happy Cinema: două documentare românești, o dramă daneză controversată, și o comedie britanică.

Minivacanță cu filme bune!

Catalogul cuprinde peste 95 de producții, iar printre noutăți se numără:

PROFU’ spune povestea lui Dorin Ioniță, un profesor de matematică din Bistrița care iese din sistemul de învăţământ convenţional şi îşi deschide o clasă de meditații în propriul apartament, dotată cu scaune, bănci și chiar o tablă. Cel mai mare vis al său este să aibă o școală care nu se pliază pe sistemul tradițional de educație, un loc eliberat de tirania metodelor convenționale de predare. De-a lungul unui an școlar, îi urmărim efortul de a retrezi în elevi dragostea pentru învăţătură, oferindu-le nu doar lecții de matematică, cât lecții de viață.
Trailer-ul poate fi urmărit .

30 de ani și 15 minute” este continuarea unui protest dureros, ce a început din lipsa acută de autostrăzi, într-o Românie ce se vrea modernă și occidentală, dar care înregistrează cel mai mare număr de morți în accidente rutiere, din toata Europa.
Trailer-ul poate fi urmărit .

Dama de cupă” este o puternică dramă psihologică și o are în centru pe Anne (Trine Dyrholm), o avocată de succes specializată în drepturile copiilor și adolescenților, a cărei viață de familie pare perfectă alături de Peter (Magnus Krepper), soțul ei medic, și de cele două fetițe gemene ale lor. Când Gustav (Gustav Lindh), fiul adolescent al lui Peter dintr-o căsătorie anterioară, se mută cu ei, lucrurile iau o turnură nesănătoasă și Anne face unele alegeri periculoase care amenință să îi distrugă căsnicia și cariera. Dama de cupă explorează pas cu pas construirea unui secret de familie, în care sfidarea destinului, dorința carnală și minciunile vinovate contribuie la crearea unei dileme morale tragice.
Trailer-ul poate fi urmărit .

Soții de militari“, un film pozitiv de care avem nevoie. Inspirat dintr-o incredibilă poveste adevărată, pelicula britanică Soții de militari sărbătorește puterea muzicii, forța camaraderiei și ne dăruiește speranță.
Trailer-ul poate fi urmărit .

Toate filmele de mai sus pot fi dăruite celor dragi cu un card cadou pe care îl încarci cu orice sumă vrei și îl trimiți în dar de sărbători.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută