Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/11/2020
Zile si Nopti

twenty øne piløts, Gorillaz și Deftones, la Electric Castle 2021. “Aceasta este raza noastră de speranță”

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii twenty øne piløts, Gorillaz și Deftones, la Electric Castle 2021. “Aceasta este raza noastră de speranță” Share twenty øne piløts, Gorillaz și Deftones, la Electric Castle 2021. “Aceasta este raza noastră de speranță”


Organizatorii celei de-a opta ediții a Electric Castle au anunțat primii headlineri ai festivalul reprogramat pentru 14 – 18 iulie 2021:  twenty øne piløts, Gorillaz și Deftones. Acestea sunt primele trupe confirmate pentru festivalul ce va avea loc anul viitor.

“Aceasta este raza noastră de speranță. Așteptăm cu nerăbdare vara următoare, în contextul în care întreaga industrie se adaptează și caută soluții pentru organizarea festivalurilor în 2021”, scriu organizatorii pe pagina oficială de facebook.

Organizatorii anunță de asemenea că până la sfârșitul acestei luni (30 noiembrie) oferă posibilitatea achiziționării biletelor pentru cea de-a 8-a ediție într-o promoție specială.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută