Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/11/2020
Muzică

Sfera Ebbasta lanseaza albumul “Famoso” si single-ul “Baby”, in colaborare cu J Balvin

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Sfera Ebbasta lanseaza albumul “Famoso” si single-ul “Baby”, in colaborare cu J Balvin Share Sfera Ebbasta lanseaza albumul “Famoso” si single-ul “Baby”, in colaborare cu J Balvin


Sfera Ebbasta lansează albumul “Famoso”, împreună cu Island Record. Pe album se găsesc treisprezece piese, dintre care șapte colaborări cu artiști internaționali – J Balvin, Steve Aoki, 7Ari, Diplo, Offset, Future și Lil Mosey.

Sfera Ebbasta lanseaza albumul "Famoso" si single-ul "Baby", in colaborare cu J Balvin

Albumul surprinde diferite părți ale lui Sfera Ebbasta; sunt piese pline de furie și dorință de a se distanța de vibe-ul din cartier, iar pe de altă parte sunt piese mai intime, și altele destinate să fie hituri internaționale. Sfera și-a dedicat timpul pentru a crea cel mai important album din cariera sa, până în acest moment, iar rezultatul este un material format din treisprezece piese, care împreună formează cel mai modern proiect pe care industria muzicală din Italia l-a făcut vreodată, și, totodată, cel mai așteptat album al anului, în Italia.

După un total de 87 piese premiate cu discul de platină, un milliard și jumătate de stream-uri pe Spotify și după ce a fost primul artist Italian care a avut șapte piese în topul Spotify mondial, Sfera se întoarce să ridice ștacheta din nou. După o așteptare de aproape trei ani, “Famoso” este acum disponibil online, și îl putem asculta aici: https://island.lnk.to/famoso

Sfera lansează și primul single de pe album, “Baby”, alături de J Balvin. Sfera este, după cum a declarat de-a lungul timpului Balvin “unul dintre cei mai apropiați prieteni și colaboratori.”

În filmul cu același nume, “Famoso”, regizat de către Pepsy Romanoff și distribuit prin Amazon Prime Video, J Balvin vorbește despre dorința de a se crea un Latin gang international și dorește un parteneriat artistic între Columbia, Italia și toată lumea latină. Piesa “Baby” macheaza începutul a ceea ce pare a fi o cale destinată să aducă muzica italiană acolo unde rar a ajuns.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.