Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/11/2020
Muzică

Shawn Mendes şi Justin Bieber şi-au unit forţele pentru piesa “Monster”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Shawn Mendes şi Justin Bieber şi-au unit forţele pentru piesa “Monster” Share Shawn Mendes şi Justin Bieber şi-au unit forţele pentru piesa “Monster”


Ultimele zile din 2020 ne aduc multe surprize de la Shawn Mendes. După ce a lansat single-ul “Wonder” şi a anunţat data lansării albumului “Wonder”, artistul nominalizat la Grammy-uri şi premiat de multe ori cu discul de Platină, colaborează cu Justin Biber pentru piesa “Monster”, al doilea single extras de pe următorul material discografic. 

“Wonder” este al patrulea album lansat de către Shawn şi va fi prezentat publicului pe 4 decembrie. 

Pentru videoclipul piesei “Monster”, cei doi artişti au colaborat cu regizorul Colin Tilley, iar rezultatul poate fi urmărit aici: 

“Wonder” succedă trei albume care au debutat pe primul loc, 3 albume premiate cu discul de platină, pe care se află 11 single-uri la fel de premiate cu discuri de Platina. Luna trecută, Shawn a lansat „Wonder”, primul single de pe album. 

Shawn Mendes şi Justin Bieber şi-au unit forţele pentru piesa "Monster"

Noul album este foarte aşteptat, atât de către public, cât şi de critici, şi a fost numit „o nouă eră” de către Vulture, „o întoarcere colosală” de Clash și „un cadou de Crăciun de care aveam nevoie”. 

În plus, Shawn Mendes și managerul său, Andrew Gertler, s-au asociat cu Netflix pentru a lansa „IN WONDER”, la nivel mondial, pe 23 noiembrie. Primul documentar de lung metraj, o selecție de evenimente speciale, de la aclamatul regizor de videoclipuri muzicale Grant Singer (The Weeknd, Lorde, Sam Smith ), este un portret al vieții lui Mendes, relatând ultimii ani ai ascensiunii și călătoriei sale. Documentarul este produs executiv de către Andrew Gertler, Shawn Mendes și Ben Winston. 

Glen Luchford

Shawn Mendes, foto: Glen Luchford

Cântăreț si compozitor, Shawn Mendes, a lansat cel de-al treilea album, material cu titlu omonim, în mai 2018. Albumul, certificat cu platină, a debutat pe locul 1 în Billboard 200 Chart. A ajuns pe locul 1, pe iTunes, în peste 80 de țări imediat după lansare. Albumul a devenit unul dintre cele mai bine vândute debuturi în 2018 și a făcut din Shawn al treilea cel mai tânăr artist solo care a avut vreodată trei albume #1, consecutiv.
Shawn a fost nominalizat la două categorii pentru a 61-a ediție a premiilor GRAMMY®, inclusiv „Cântecul anului” pentru „In My Blood” și „Cel mai bun album vocal pop” pentru SHAWN MENDES. Recent, Shawn a fost nominalizat la GRAMMY, alături de Camila Cabello, pentru colaborarea „Señorita”.  Shawn are aproape 50 de miliarde de stream-uri la nivel mondial și 8,6 miliarde de vizionări la videoclipurile lansate.
În 2019, Shawn a lansat Fundația Shawn Mendes, care încearcă să inspire publicul lui Shawn, generația de tineri de astăzi – să afle despre acele cauze care îi pasionează și să îi ajute să-și folosească vocea pentru a aduce o schimbare lumii.  

Glen Luchford

Justin Bieber, foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Justin Bieber a lansat recent două single-uri smash noi: „Holy”, cu Chance the Rapper și „Lonely” cu Benny Blanco. „Holy” a ajuns pe locul 1 în Spotify Global Chart, a fost ascultat de 120 de milioane de ori în săptămâna de debut. Ambele melodii ocupa primele pozitii in topurile muzicale.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.