Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/11/2020
Zile si Nopti

Interviu cu Raul Opruț, FC Hermannstadt: ”Înainte de meci ascult muzică și mă concentrez pe ce am de făcut în teren”

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Interviu cu Raul Opruț, FC Hermannstadt: ”Înainte de meci ascult muzică și mă concentrez pe ce am de făcut în teren” Share Interviu cu Raul Opruț, FC Hermannstadt: ”Înainte de meci ascult muzică și mă concentrez pe ce am de făcut în teren”


Raul Opruț este cel mai bine cotat fotbalist de la FC Hermannstadt în acest moment. Tânărul sportiv și-a făcut junioratul în Italia, la Chievo Verona și este titular inclusiv în Echipa Națională U21. La echipa sibiană, fotbalistul în vârstă de 22 de ani joacă de un an și jumătate, pe postul de fundaș stânga.

Raul ne-a povestit care sunt hobby-urile sale, unde îi place să își petreacă timpul liber în Sibiu, dar și care este ritualul lui înainte de meciuri. Pe lângă antrenamentele cu echipa merge și la sală, ca să se mențină în formă și spune că face tot posibilul ca să păstreze un echilibru între viața personală și cea profesională.

 

Ce ai fi fost dacă nu ai fi fost fotbalist?

Sincer să vă spun nu știu, niciodată nu m-am gândit la ce aș fi fost dacă nu aș fi fost fotbalist, pentru că mereu am crezut că o să ajung un jucător profesionist. Probabil aș fi rămas în satul unde am copilărit și mă angajam undeva.

Care este locul preferat din Sibiu în care îți place să îți petreci timpul liber?

Nu am un loc preferat, îmi place să ies pe la mall și prin centrul Sibiului.

Care este ritualul tău înainte de meciuri?

Nu am un ritual specific, îmi place să ascult muzică și să mă concentrez pe ce am de făcut în teren.

Cum arată o zi din viața unui fotbalist?

Mă trezesc, mănânc micul dejun, după care mă duc la antrenament. După antrenament luăm prânzul cu echipa, apoi mă întorc acasă, mă odihnesc puțin și mă duc la sală. Fac puțină mișcare, apoi mă întorc înapoi acasă.

Cum reușești să combini viața de fotbalist cu cea personală?

Este ușor să le combin pentru că păstrez tot timpul un echilibru între cele două și în viață personală încerc să mă relaxez cât mai mult, să îmi petrec timpul cu familia și prietenii!

Ce hobby-uri preferate ai?

Îmi place să mă joc pe playstation, biliard și ping pong!

 

De CRISTINA BĂLĂU

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.