Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/11/2020
Muzică

Francis On My Mind lansează remixul piesei “Summer”, realizat de către French original

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Francis On My Mind lansează remixul piesei “Summer”, realizat de către French original Share Francis On My Mind lansează remixul piesei “Summer”, realizat de către French original


FRANCIS ON MY MIND și French Original, artistul originar din Franța, vor ca vara să ne rămână întipărită în minte prin remixul piesei “Summer”, lansat pe toate platformele de streaming.

La fel ca în cazul anterioarelor piese lansate de către Francis On My Mind, track-ul “Summer” este produs de către Yin Creatif. Videoclipul oficial este regizat de către Lofi Blartisio și a fost filmat într-un spațiu care descrie perfect starea piesei.

 Piesa a fost remixată recent de către French Original, un compozitor / producător și artist multi-instrumentist din Cannes, Franța. Remixul său de debut, “Pomegranate”, de la Deadmau5 și The Neptunes a apărut în vara acestui an, și a adunat sute de stream-uri. Cât despre primul său single, acesta continuă să crească pe platformele de streaming, cu remixuri de la Moodshift, Jay Robinson și Kindred.

Francis On My Mind este numele celui mai nou proiect indie-pop din Romania. La doar 17 ani, Francis On My Mind este printre primele artiste adolescente care abordează acest gen în România.

Francis On My Mind lansează remixul piesei "Summer", realizat de către French original

Cu amestecul său de romantism cu muzică electro-pop, Francis On My Mind este, cu siguranță, un nume ce va atrage atenția celor pasionați de muzica izvorâtă din suflet, mai ales datorită faptului că tânăra artistă compune muzică și studiază pianul. Primele sale piese, “On My Mind” și “Never Be The Same”, au fost ascultate pe platformele de streaming din țări precum Polonia, Germania, Suedia, Danemarca, Norvegia și SUA, intrând în unele dintre cele mai mari playlisturi ale genului muzical.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.