Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/11/2020
Zile si Nopti

Muzeul ASTRA închis până la finalul lunii noiembrie din cauza carantinei

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Muzeul ASTRA închis până la finalul lunii noiembrie din cauza carantinei Share Muzeul ASTRA închis până la finalul lunii noiembrie din cauza carantinei


Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului se închide, de luni, pentru o perioadă de două săptămâni, pe durata carantinei instituită în Sibiu și localitățile învecinate din cauza creșeterii numărului de infecții cu coronavirus.

”Începând de luni, 16 noiembrie, până la sfârșitul acestei luni, 30.11.2020, Muzeul ASTRA va sista orice acțiune destinată publicului. Măsura vine ca urmare a faptului că Sibiul și alte trei localități din zonă intră în carantină în același interval, decizie luată de autorități tocmai pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19”, anunță muzeul din Sibiu.

Conducerea Muzeului Astra spune că măsura a fost luată pentru că ”sănătatea vizitatorilor, dar și a angajaților Muzeului, este primordială”.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu a decis instituirea carantinei zonale pentru Sibiu-Șelimbăr-Cartierul Arhitecților și pentru orașele Tălmaciu și Cisnadie, după ce rata de incidență a cazurilor Covid la nivelul județului Sibiu a ajuns de 7,78.

Carantina se instituie începând cu data de 16.11.2020 ora 05:00, pentru o perioadă de 14 zile.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.