Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/11/2020
Muzică

5 lucruri pe care nu le știai despre Jason Derulo

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii 5 lucruri pe care nu le știai despre Jason Derulo Share 5 lucruri pe care nu le știai despre Jason Derulo


kissTop40 powered by Lion

5 lucruri pe care nu le știai despre Jason Derulo

La cei doar 31 de ani ai săi, Jason Derulo este deja considerat un geniu al muzicii R&B și pop. De asemenea, este un dansator extrem de talentat, iar în cei 11 ani de carieră muzicală a strâns numeroase premii, o bază imensă de fani din toate colțurile lumii și discuri de platină pentru mai multe dintre piesele sale, dintre care amintim aici „Wiggle”, „Talk Dirty”, „In My Head” și „Whatcha Say”.

Cu toate acestea, mulți dintre fanii săi nu-i cunosc adevăratul nume (posibil să nici nu-l poată pronunța corect): Jason Joel Desrouleaux. Chiar dacă Jason este american, părinții săi sunt din Haiti, de aici și numele de familie cu rezonanță franceză. El l-a schimbat în Derulo, pentru e mai ușor de pronunțat și de ținut minte de fanii săi. Trebuie să recunoaștem că Desrouleaux ar fi avut sens doar pentru fanii săi cu note mari la Franceză.

Jason Derulo, facebook foto

Jason Derulo, credit foto facebook.com/jasonderulo

Iată și alte 5 lucruri pe care nu le știai despre Jason Derulo:  

  1. Derulo are un obicei destul de ciudat, dar care acum, în vremea pandemiei, începe să aibă din ce în ce mai mult sens. La fiecare concert de până acum el și-a adus cu el microfonul personal. Poate e superstiție, poate ține de igiena personală sau poate pur și simplu nu vrea să aibă de-a face cu un microfon pe care nu-l cunoaște și care ar putea să-i altereze vocea.
  2. Spuneam că Derulo este un dansator talentat. Ei bine, în 2012 el și-a fracturat gâtul în timpul repetițiilor pentru turneul din acel an. În încercarea de a face o mișcare acrobatică, el a aterizat în cap și a suferit o accidentare gravă, fiind norocos că nu a rămas paralizat de la gât în jos. Doctorii i-au recomandat să poarte un guler cervical timp de câteva luni, pentru a permite rănii să se vindece cum trebuie, iar acest lucru a dus la anularea tuturor evenimentelor sale din acea perioadă. Din fericire, s-a recuperat complet.
  3. Jason Derulo locuiește într-o vilă de 3 milioane de dolari, în Los Angeles, California. Are 5 dormitoare și 5 băi în clădirea principală, dar și o casă de oaspeți cu două dormitoare. În plus, proprietatea se mai poate mândri cu o piscină de 23 de metri, un teren de baschet, un cinematograf, o sală de forță și o saună. Fanii pot doar visa să fie blocați aici pe perioada carantinei.
  4. Dacă tot suntem la acest capitol, puțini sunt cei care știu ce avere are Jason Derulo. De-a lungul carierei care se întinde pe 11 ani, Jason a acumulat 14 milioane de dolari. Nu-i enorm, dar nici puțin, mai ales că n-a mai lansat niciun album nou din 2015. Fanii încă așteaptă următorul material, mai ales că Derulo a fost destul de activ și a tot lansat piese și colaborări.
  5. Pe proprietatea lui se află un teren de baschet nu din întâmplare. Jason datorează foarte mult acestui sport, nu doar pentru că a fost pasionat de el, dar și pentru că l-a ajutat să devină ceea ce este azi. Un bărbat pe nume Frank Harris a fost antrenorul lui de baschet și, din fericire, s-a întâmplat ca el să aibă și conexiuni în industria muzicală. În scurt timp a devenit managerul lui Derulo, iar acela a fost momentul care i-a lansat cariera muzicală.

Acum că ai aflat atâtea despre Jason Derulo, vezi și pe ce poziție se situează în KISS TOP 40 cel mai recent hit al său „Take You Dancing”.

kissTop40 powered by Lion

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.