Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 15/11/2020
Film

Reuniunea „Friends”, confirmată de Matthew Perry

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Reuniunea „Friends”, confirmată de Matthew Perry Share Reuniunea „Friends”, confirmată de Matthew Perry


Reuniunea „Friends”, confirmată de Matthew Perry: filmările sunt reprogramate în martie 2021

Vești bune, prieteni! Matthew Perry, sarcasticul Chandler, și-a anunțat fanii din toată lumea, printr-un mesaj publicat pe Twitter, că vom avea parte până la urmă de o reuniune specială „Friends”, ce va fi filmată în luna martie 2021, amânată până acum în contextul pandemiei. 

Ne vom bucura din nou de cele mai tari glume alături de cei şase protagonişti ai serialului, care vor fi totodată și producători executivi: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc şi David Schwimmer.

Vestea vine după ce realizarea programului special, produs de HBO Max, a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei. Este stabilit ca reuniunea acestora să fie filmată în studioul original al „Friends”, Stage 24, de la Warner Bros. Studio din Burbank. 

Iniţial, programul trebuia să fie filmat în luna martie 2020, cu public prezent în studio, însă din cauza pandemiei, planul nu a putut fi dus la capăt.

„Reuniunea «Friends» a fost reprogramată pentru începutul lui martie. Se pare că vom avea un an aglomerat. Şi aşa îmi place să fie!”, a scris Perry.

Noul „Friends” urmează să fie difuzat de HBO Max, care a achiziţionat și cele zece sezoane ale serialului după o licitaţie strânsă cu Netflix. Compania a plătit, aparent, 400 de milioane de dolari pentru drepturile asupra producţiei care s-a încheiat în 2004.

Ben Winston (producător al „Late, Late Show With James Corden”) va regiza programul special şi va fi producător executiv alături de Kevin Bright, Marta Kauffman şi David Crane, producători executivi pentru „Friends”.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.