Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 15/11/2020
Film

Joker, filmul anului 2019, este acum online

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Joker, filmul anului 2019, este acum online Share Joker, filmul anului 2019, este acum online


Joker este un thriller psihologic american, bazat pe personajul cu același nume creat la DC Comics, avându-i în rolurile principale pe Joaquin Phoenix și Robert De Niro.

La nivel mondial, filmul a avut încasări totale de peste 1,07 miliarde de dolari.

Filmul este acum disponibil online, pe platforma HBO GO.

Citește aici dacă va exista o continuare pe Joker.

Filmul regizat de Todd Phillips se concentrează asupra unuia dintre cele mai controversate personaje negative din universul DC și spune o poveste fictivă, originală, nemaivăzută până acum pe ecran. Arthur Fleck, interpretat magistral de Joaquin Phoenix, este un bărbat care se chinuie să-și găsească propriul drum în societatea destrămată din Gotham. Ziua este clovn și speră să fie comediant seara…dar se pare că el este mereu ținta glumelor. Prins într-o existență ciclică între apatie și cruzime, Arthur ia o decizie proastă care determină o serie de evenimente oribile în acest studiu al unei personaj disprețuitor.

 

Filmul a câștigat 2 premii Oscar, “Cel mai bun actor in rol principal” (Joaquin Phoenix) și pentru “Cea mai buna coloana sonora” (Hildur Guðnadóttir)

Joker a fost ales și de cititorii Zile și Nopți, filmul anul 2019, în sondajul TOP10. Vezi AICI toate filmele din TOP10.

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.