Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/11/2020
Artă & Cultură / Art Expo

O nouă expoziție a artistului sibian Dan Perjovschi a fost vernisată la New York

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii O nouă expoziție a artistului sibian Dan Perjovschi a fost vernisată la New York Share O nouă expoziție a artistului sibian Dan Perjovschi a fost vernisată la New York


Dan Perjovschi a deschis o expoziție personală la New York, în care, prin arta sa, tratează problemele actuale din SUA – atât situația medicală, cât și cea politică. Totodată, vor fi de vânzare măști personalizate cu unul dintre desenele artistului sibian.

În cadrul expoziției pot fi admirate desene despre virus, proteste și mișcarea BLM (n. red. Black Lives Matter).

„Expoziția a început cu un cuvânt înainte (un soi de teaser) pe geamul galeriei unde odată la două zile sau în fiecare zi era montat un desen al meu. Expoziția se numește The Nighmare it was/ The Nighmare it is – se referă și la situația politică și la cea medicală, America fiind centrul infecțiilor Covid acum) și, pentru că a câștigat Biden și nu bufonul Trump, partea de Nightmare it Is va fi tăiată cu o linie orizontală”, spune artistul sibian.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.