Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/11/2020
Zile si Nopti

Sportivul sibian Daniel Natea a obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial de Sambo de la Novi Sad

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Sportivul sibian Daniel Natea a obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial de Sambo de la Novi Sad Share Sportivul sibian Daniel Natea a obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial de Sambo de la Novi Sad


Sportivul sibian Daniel Natea a obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial de Sambo, desfășurat în perioada 5-8 noiembrie, la Novi Sad, în Serbia.

Mai mult de 400 de sportivi, din peste 30 de țări, inclusiv din Africa sau America de Sud, au participat în perioada 5-8 noiembrie la Campionatul Mondial de Sambo din Serbia, în ciuda problemelor cauzate de panemie.

Sibiul a fost prezent la eveniment prin Daniel Natea, care a reușit să urce pe podium, la categoria plus 100 kg.

”A fost un concurs destul de reușit pentru mine, în ciuda faptului că nu am reușit să îmi ating obiectivul. Voiam să fiu tot în finală, la fel ca anul trecut, dar așa a fost să fie de data aceasta. Per total sunt mulțumit și pot spune că a fost un nou succes pentru mine”, a declarat Daniel Natea.

Pentru sportivul sibian urmează Campionatul Național de Sambo – unde speră să devină campion. Pe urmă, dacă nu apar probleme deosebite din cauza coronavirusului, în plan este o deplasare la Moscova pentru Cupa Mondială.

Sursa: Turnul Sfatului

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.