Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/10/2020
Muzică

Portretul din videoclipul trupei Holograf, “Grijile s-au dus” (feat. K-Gula), a ajuns la destinatar

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Portretul din videoclipul trupei Holograf, “Grijile s-au dus” (feat. K-Gula), a ajuns la destinatar Share Portretul din videoclipul trupei Holograf, “Grijile s-au dus” (feat. K-Gula), a ajuns la destinatar


 La sfarsitul lunii septembrie, trupa Holograf a lansat videoclipul piesei “Grijile s-au dus”, alaturi de rapperul K-Gula, o varianta noua pentru prima lor colaborare, din 2005.

 

Videoclipul a fost filmat intr-o sala de repetitii si este regizat de catre George Petrosel (Jurjak), iar printre cadrele cu formatia sau K-Gula, putem vedea si un desen realizat chiar de catre K-Gula

Portretul din videoclipul trupei Holograf, "Grijile s-au dus" (feat. K-Gula), a ajuns la destinatar

Portretul din videoclipul trupei Holograf, "Grijile s-au dus" (feat. K-Gula), a ajuns la destinatar

Portretul creionat de catre artist a fost comandat, in prealabil, de catre o persoana, fiind inceput in timpul filmarii si continuat pe parcursul clipului. Proiectul a fost finalizat recent si a ajuns la proprietar. 

Piesa este compusa de catre trupa, la versuri colaborand si cu K-Gula si este masterizata de catre Simon Francis Mastering UK. “Grijile s-au dus” este lansata la cateva luni de la single-ul “N-ai de ce sa pleci”, ce a fost produs si filmat in timpul lockdown-ului, in primavara acestui an. 

Dupa 40 de ani de succes continuu, Holograf este una dintre cele mai longevive si mai valoroase trupe romanesti. Formatia a reusit sa tina mereu pasul cu schimbarea, dar in acelasi timp sa isi pastreze intact adn-ul rock, ce o defineste. Trupa Holograf mizeaza pe continut de valoare si surse de inspiratie autentice, care au castigat inimile fanilor de-a lungul timpului.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.