Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/10/2020
Muzică

Justin Bieber și benny blanco lansează cântecul “Lonely”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Justin Bieber și benny blanco lansează cântecul “Lonely” Share Justin Bieber și benny blanco lansează cântecul “Lonely”


Justin Bieber și benny blanco colaborează la mijloc de octombrie pe o piesă foarte emoționantă, care se intitulează “lonely”.

Track-ul produs de către blanco și FINNEAS (fratele lui Billie Eilish) beneficiază și de un videoclip regizat de către Jake Schreier, care poate fi urmărit aici: 

„benny și Finneas sunt doi compozitori talentați și am colaborat foarte bine cu amândoi pentru „Lonely”. Să fiu sincer, pentru mine a fost dificil să ascult melodia finală, având în vedere etapele prin care a trecut și eu. Spunând povestea asta îmi doresc să încurajez și pe alții să verbalizeze prin ce au trecut și ei”, a declarat Bieber.

justin si benny

„Sunt foarte fericit că piesă Lonely a ajuns publică acum, nu doar pentru că este personală pentru mine, Justin și Finneas, ci pentru că noi, oamenii, ne simțim singuri câteodată, și fiecare dintre noi încearcă să joace rolul lui Superman și să fie puternic tot timpul. Dar, este ok să îți scoți căpă câteodată și să o folosești că un șervețel pentru a-ți șterge lacrimile”, declară benny blanco.

Recent, Justin a lansat single-ul „Holy”, feat. Chance The Rapper, track care a ajuns pe primul loc în topul mondial Spotify, și a depășit 120 milioane de ascultări doar în prima săptămână. Cu peste 55 milioane de ascultători lunar pe Spotify, Justin este unul dintre cei mai ascultați artiști din lume, pe celebra platformă. Recent, artistul a depășit pragul de 148 milioane de urmăritori pe Instagram. „Changes”, al cincilea sau album, a debutat pe locul 1 în topul albumelor din SUA.

Pentru benny blanco, single-ul „Lonely” precede albumul său de debut, „Friends Keep Secrets”, pe care au fost incluse hituri precum „Eastside” (Halsey & Khalid), „I Found You” (Calvin Harris), „Better To Lie” etc.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.