Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/10/2020
Viața Orașului

Săptămâna Bucureștiului Bântuit: cel mai mare eveniment de Halloween din București

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Săptămâna Bucureștiului Bântuit: cel mai mare eveniment de Halloween din București Share Săptămâna Bucureștiului Bântuit: cel mai mare eveniment de Halloween din București


Questo

Questo, aplicația de explorare a orașelor, lansează Saptamana Bucureștiului Bântuit care va avea loc începând de luni, 26 Octombrie pana duminica noaptea, 1 Noiembrie.

Bucureștiul bântuit

Organizatorii provoacă bucureștenii să se plimbe prin oraș pentru a descoperi cele mai bântuite locuri și cele mai înfricoșătoare povești locale într-un mod unic. Ghidați de aplicația mobilă românească Questo, oamenii vor urma indicii și vor rezolva ghicitori într-un joc prin oraș care combină elemente de vânătoare de comori și de escape room.

Durata estimată a jocului este de o oră și jumătate, biletele sunt gratuite doar în săptămâna de Halloween. După Halloween, prețul este de 39,99 lei pe echipă. Bilete pot fi rezervate gratuit de pe website-ul Questo folosind codul promo “haunted2020” la finalizarea comenzii.

Participanții sunt încurajați să-și invite prietenii la evenimentul de Facebook creat special pentru aceasta ocazie: https://www.facebook.com/events/349403513148822

„Cu o mulțime de clădiri bântuite și legende urbane, Bucureștiul este perfect pentru acest tip de experiență. Rezultatul sunt 3 jocuri unice de Halloween care dezvăluie locuri și povești pe care nici localnicii nu le cunosc.”, a spus Alex Govoreanu, organizator și CEO al Questo.

Acesta este al 4-lea an în care Questo organizează evenimentul de Halloween în București. În 2019, peste 5000 de bucureșteni au participat la acest eveniment doar în noaptea de Halloween. În contextul epidemiei, anul acesta evenimentul se va desfășura pentru o saptamana pentru a evita aglomerația. Mai mult, bucurestenii pot alege sa joacă gratuit oricare dintre cele 3 trasee bântuite din anii trecuți.

Cum a fost anul trecut? Questo: Bucureștiul Bântuit, Noaptea Vrăjitoarelor 2019- Știrile Pro TV

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.