Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/10/2020
Zile si Nopti

Teatrul Gong strânge rândurile: numărul de locuri va fi limitat la sub 30% din capacitatea sălilor

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Teatrul Gong strânge rândurile: numărul de locuri va fi limitat la sub 30% din capacitatea sălilor Share Teatrul Gong strânge rândurile: numărul de locuri va fi limitat la sub 30% din capacitatea sălilor


Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu anunță o serie de modificări în relația cu publicul, pentru a limita pe cât posibil răspândirea noului coronavirus. Cea mai importantă modificare constă în limitarea numărului de spectatori în săli. Indiferent dacă rata de infectare comunicată pentru municipiul Sibiu va fi sub 1.5 ori între 1.5 și 3 la mia de locuitori, numărul de locuri va fi limitat la sub 30% din capacitatea sălilor. Astfel, pentru sala de la etaj a Teatrului vor fi puse în vânzare 25% din locurile disponibile (46 bilete), iar în sala de la parter 24% dintre acestea (40 bilete).

Având în vedere contextul pandemic, toate biletele emise vor avea inscripționată eticheta „flexibil” pentru a permite anularea locului și relocarea acestuia pentru un alt spectacol al Teatrului, o singură dată, în limita locurilor disponibile în momentul cererii, astfel încât spectatorii să se poată bucura fără griji de evenimente culturale. Cererea de anulare a unui bilet flexibil se poate face la sediul teatrului sau prin telefon, dar nu mai târziu cu 15 minute înainte de ora de începere a evenimentului, așa cum apare aceasta tipărită pe bilet, fără a specifica detalii despre motivul anulării. Rezervarea unui alt loc la un eveniment în următoarele șase luni, de la data înregistrării celui anulat, este valabilă doar prin prezentarea biletului flexibil în format tipărit. Pentru mai multe detalii, puteți folosi numărul de telefon 0269 210 906.

Potrivit reprezentanților Teatrului, în cazul anulării unui eveniment la recomandarea autorităților sau prin decizie internă a conducerii Teatrului, toți spectatorii vor primi automat banii înapoi pentru biletele achiziționate, iar acestea nu vor putea fi folosite pentru un eveniment programat ulterior. 

„Siguranța spectatorilor reprezintă o prioritate în agenda de evenimente a teatrului nostru și luăm în foarte serios recomandările autorităților. Privim cu scepticism următoarea perioadă, suntem îngrijorați și facem un apel pentru responsabilitate individuală în asigurarea binelui colectiv. Le recomand tuturor spectatorilor să își descarce gratuit aplicația Teatrul Gong pe mobil, astfel încât să primească notificări în timp real pentru orice modificare în program, precum și atunci când sunt puse biletele în vânzare, astfel încât să își asigure prioritate în alegerea celor mai bune locuri în sală”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu.

Alte măsuri luate de “Gong”

Mai mult decât atât, spațiile publice din interiorul Teatrului sunt aerisite și dezinfectate complet, înainte de fiecare eveniment. Nebulizarea încăperilor se face cu un produs biocid de grupa I, utilizare profesională, non toxic, bactericid, fungicid, virucid și sporicid, avizat de Ministerul Sănătății. Aceeași substanță este folosită de către unitățile sanitare, în blocul operator, saloanele de tratament sau săli de nașteri.

Accesul în teatru este permis numai în condițiile unui triaj observațional, ce presupune măsurarea temperaturii fiecărui vizitator/spectator. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locație. Nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată) și nici al celor care înregistrează temperatura măsurată mai mare de 37,3˚C. La intrarea în teatru, este obligatorie folosirea dezinfectanților pentru mâini.

Accesul în spațiul teatrului se face cu respectarea de către participanți a distanțării de minimum 1,5 m, urmărind marcajele de pe podea.

Agenția de Bilete a Teatrului „Gong” va fi deschisă doar cu 90 de minute înainte de începerea evenimentului și se va închide cu 15 minute înainte de ora de începere a spectacolului, astfel încât să evităm aglomerarea în foaierul teatrului. Încurajăm folosirea plăților contactless cu cardul sau telefonul, dar mai ales achiziția online a tuturor biletelor.

De asemenea, nu este permis accesul la toaletă a mai mult de trei persoane simultan.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.