Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/10/2020
Zile si Nopti

Expoziție retrospectivă: proiectul Orașul Artiștilor 2020 surprins în imagini de trei fotografi

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Expoziție retrospectivă: proiectul Orașul Artiștilor 2020 surprins în imagini de trei fotografi Share Expoziție retrospectivă: proiectul Orașul Artiștilor 2020 surprins în imagini de trei fotografi


3 fotografi au surprins prin obiectivul aparatului foto cele 4 luni pline din Orașul Artiștilor. Expoziții, workshop-uri, întâlniri cu artiști – toate au ajuns subiect al expoziției retrospective.
 
Fotografiile realizate de Ana-Maria Nichitelea, Ana-Maria Mătușoiu și Sergiu Pavălă pot fi văzute zilnic, între 5-18 octombrie, de la ora 9:00-17:00, la parterul Bibliotecii Județene Astra din Sibiu.
___________
Oraşul Artiştilor este deschis până în 18 octombrie 2020 în Piaţa Mică, în faţa Turnului Sfatului, şi aşteaptă curioşii cu o galerie de artă adusă în stradă, cu ateliere de pictură amenajate chiar aici, în spaţiul public, cu workshopuri pentru copii şi adulţi, cu ateliere cu părinţii şi chiar şi cu o bibliotecă din care puteţi răsfoi cărţi despre artă.
 
Zilnic, timp de 115 de zile, căsuţele expoziționale vă aşteaptă să le treceţi pragul pentru a vă cumpăra o amintire din Sibiu, susţinând astfel un artist.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.