Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/10/2020
Muzică

Proiectul de Avantgarde/Progressive Rock FRIG propune un concept UNIC pe piaţa din România

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Proiectul de Avantgarde/Progressive Rock FRIG propune un concept UNIC pe piaţa din România Share Proiectul de Avantgarde/Progressive Rock FRIG propune un concept UNIC pe piaţa din România


FRIG este un proiect artistic ce abordează o subramură a genului Metal, pe care publicul cunoscător o identifică ca Avantgarde. Acesta implică o serie de influenţe ce merg chiar către zone de exprimare relativ noi în România, cum ar fi, Post-Rock-ul sau Industrial Metal-ul.

 

Prin cel mai recent material discografic lansat, “genOm”, scopul principal al proiectului devine aducerea în atenţia publicului a unor necesități și resurse pe care Natura ni le oferă, dar asupra căruia omul acționează, de multe ori, în interes personal. 

Proiectul de Avantgarde/Progressive Rock FRIG propune un concept UNIC pe piaţa din România

EP-ul “genOm” este un produs în totalitate biodegradabill. Aşadar, putem vorbi despre un concept unic pe piaţa muzicală românească de nişă şi nu numai. 

La producerea lui nu s-au folosit materiale plastice, muzica fiind imprimată sub forma unui QR code aplicat pe un pachet din material biodegradabil. La rândul său, pachetul conține semințe ale unor specii de plante şi arbori, dar și un set de instrucțiuni pentru o plantare corespunzătoare.

Doar împreună şi numai prin artă putem să tragem un semnal de alarmă consistent şi să ajutăm la regenerarea şi conservarea Naturii! 

Materialul este disponibil pentru comandă pe site-ul Librăriei Cărtureşti, la acest link.

Website: https://frigband.com/
Facebook: https://www.facebook.com/frig0010/
Instagram: https://www.instagram.com/frig_band/
Apple: https://music.apple.com/ro/album/genom-ep/1532545268
Amazon: https://music.amazon.com/albums/B08JHHZNV3

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.