Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/10/2020
Artă & Cultură / Art Expo

40.000 de vizitatori au luat parte la Noaptea Albă a Galeriilor 2020

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii 40.000 de vizitatori au luat parte la Noaptea Albă a Galeriilor 2020 Share 40.000 de vizitatori au luat parte la Noaptea Albă a Galeriilor 2020


Noaptea Albă a Galeriilor 2020 s-a desfășurat weekendul trecut, între 2 și 4 octombrie 2020, orele 18:00 și 00:00, în 11 orașe din țară. Programul prelungit și extins pe 3 seri a permis unui public mare să poată vizita cele 146 de spații culturale în condiții de siguranță. Astfel, un total de peste 40.000 de oameni din Alba Iulia, Brașov, București, ClujNapoca, Craiova, Iași, Mediaș, Reșița, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara au participat la eveniment. În București, nu mai puțin de 16.000 de vizitatori au călcat pragul celor 60 de galerii, spații alternative și ateliere de artist deschise special de NAG. Vizitatorii și organizatorii au purtat permanent măști de protecție.

La Rezidența BRD Scena9 continuarea proiectuluiOutside Histories #2”, în care artistele Sorina Vazelina și Nina Jovanović au pictat pereți din curtea Rezidenței și expoziția „Museum of Broken Relationships” au atras mai mult de 1.200 de vizitatori.

NAG București (2) Sorina Vazelina_Rezidența BRD Scena9

NAG București – Sorina Vazelina, Rezidența BRD Scena9

Nag București (1) Nina Jovanovic_Rezidența BRD Scena9

Nag București – Nina Jovanovic, Rezidența BRD Scena9

Pereții pictați se adaugă celor realizați de Pisica Pătrată, Robert Obert, Maria Bălan și John Dot S anul trecut și rămân ca lucrare permanentă în curtea Rezidenței. Expoziția din interiorul Rezidenței BRD Scena9 mai poate fi vizitată până pe 25 octombrie. Expoziția personală de pictură a lui Sașa Lazăr, „A Longer Exposure”, al doilea proiect special din cadrul NAG București, mai poate fi vizitată până la sfârșitul lunii la A5 Studio Space.

Nag București - Sașa Lazăr, A5 Studio Space

Nag București – Sașa Lazăr, A5 Studio Space

Video-ul de making of NAG București:

Galerie foto NAG 2020

NAG București - Manuela Pelmuș, Diptych

NAG București – Manuela Pelmuș, Diptych

Nag București - Perjovschi, Goether

NAG București – Perjovschi, Goether

NAG București - Saddo, Mobius

NAG București – Saddo, Mobius

40.000 de vizitatori au luat parte la Noaptea Albă a Galeriilor 2020

NAG Timișoara

NAG Timișoara

NAG Timișoara

NAG TârguMureș

40.000 de vizitatori au luat parte la Noaptea Albă a Galeriilor 2020

nag Sibiu

NAG Sibiu

NAG Reșița

NAG Reșița

NAG Craiova

NAG Craiova

NAG Iași

NAG Iași

NAG Mediaș

NAG Mediaș

NAG Cluj

NAG Cluj

NAG Cluj

NAG

NAG Brașov

NAG Brașov

NAG Alba Iulia

NAG Alba Iulia

  • Datele estimate pentru ediția aniversară NAG 2021, cu 15 ani de București, sunt 1-3 octombrie 2021.
  • Măsuri de siguranță: Evenimentul NAG s-a desfășurat în concordanță cu normele de siguranță transmise de către Ministerul Culturii prin Ordinul nr. 3.142 din 31 august 2020 pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii. Participarea la evenimentul Noaptea Albă a Galeriilor NAG a presupus luarea la cunoştinţă şi respectarea acestor reglementări și asumarea riscurilor ce rezultă în urma participării la eveniment de către toţi cei implicați: public, organizatori, participanți.
  • Noaptea Albă a Galeriilor – NAG este un eveniment inițiat în 2007 la București de către Asociația Ephemair și dezvoltat în orașe din România în parteneriat cu organizații locale.

nag 2020

nag 2020

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.