Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/10/2020
Artă & Cultură / Teatru

Spectacolul “Cocktail” le aduce pe Maia Morgenstern şi Carmen Tănase pe mai multe scene din ţară

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Spectacolul “Cocktail” le aduce pe Maia Morgenstern şi Carmen Tănase pe mai multe scene din ţară Share Spectacolul “Cocktail” le aduce pe Maia Morgenstern şi Carmen Tănase pe mai multe scene din ţară


Spectacolul “Cocktail” este producţia teatrală cu care Maia Morgenstern şi Carmen Tănase vor ajunge pe scenele din mai multe oraşe în această toamnă.

Despre Cocktail 

Gianna şi Flavia sunt doua prietene temperamentale, care împart aceeaşi casă, dar nu şi aceleaşi principii de viaţă. Ajunse la vârsta maturităţii depline, cu câte o căsnicie eşuată la activ, protagonistele se ştiu cu bune şi cu rele, se tachinează, se şicanează , dar dincolo de orice se acceptă şi se susţin necondiţionat. Oricât ar fi de diferite, îşi găsesc un scop comun atunci când decid să îşi unească forţele pentru a alunga monotonia cu o o petrecere:  un “Cocktail” menit să le umple viaţa de scântei. De aici până la un vârtej comic ameţitor nu este decât un pas. 

Spectacolul “Cocktail” le aduce pe Maia Morgenstern şi Carmen Tănase pe mai multe scene din ţară

Distribuţie: Carmen Tănase, Maia Morgenstern, Mohammad Jawad/Cosmin Pană, Florina Gleznea, Viviana Gherasim. Regia: Mariana Cămărăşan. 

Prima întâlnire cu publicul va avea loc la malul mării: iubitorii de teatru din Constanţa sunt invitaţi pe 10 octombrie la Casa de Cultură a Sindicatelor, la această veritabilă comedie a contrastelor, cu un substrat în care se amestecă iluzia şi deziluzia, dar mai ales speranţa, încrederea şi prietenia.  Spectacolul este programat şi în Bucureşti, pe 9 noiembrie, urmând a fi găzduit la Sala Studio a Teatrului Naţional.

Pentru detalii şi reguli de acces vizitaţi: www.startickets.ro, www.ticketstore.ro şi urmăriti https://www.facebook.com/Cortina-Ag-663910760747704.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută