Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/10/2020
Muzică

Julia Michaels lansează ”LIE LIKE THIS”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Julia Michaels lansează ”LIE LIKE THIS” Share Julia Michaels lansează ”LIE LIKE THIS”


Julia Michaels, artista interpretă şi compozitoarea nominalizată la Grammy®, premiată cu multiple discuri de platină, revine cu mult anticipatul single “Lie Like This”, prima sa piesă solo din 2020.

Produsă de The Monsters & Strangerz (Dua Lipa, Halsey, Maroon 5), cu un sound glossy, un BPM rapid şi sintetizatoare, piesa emană energia ringului de dans. „Lie Like This” arată o altă latură a Juliei, dar inclinaţia sa de a-şi depăşi limitele.

Julia

Ascultă aici “Lie Like This”. 

Despre noua “Lie Like This”, Julia a declarat: “Este vorba despre a ezita în legătură cu un lucru nou, frumos, dar și despre a te abandona lui, pentru că știi că este cu adevărat special. Există un spectru larg al dragostei. Acum plângi, prăbuşindu-te pe podea, că v-ati despărţiti sau ceva nu a funcționat așa cum ți-ai dorit; apoi, dintr-o dată, te săruți într-un parc și te ții de mână cu cineva nou și ai fluturi in stomac. Dragostea are un spectru foarte de larg, o gamă de diversă de emoții și am vrut să îi sintetizez esenţa într-un cântec.” 

 

Julia Michaels a fost unul dintre compozitorii de top şi în 2020, contribuind la 3 piese de pe albumul “Rare” al Selenei Gomez – “Lose You To Love Me”, care a urcat pe cea mai înaltă poziţie a clasamentului Billboard Hot 100, “Look At Her Now” şi “Fun”, punându-şi totodată amprenta pe Dua Lipa – “Pretty Please”, Zara Larsson – “Love Me Land”, The Chicks – “Julianna Calm Down”, “Tights On My Boat” şi “Texas Man” şi multe altele. “If The World Was Ending”, sfâşietoarea baladă a muzicianul JP Saxe, compusă împreună cu Julia Michaels în toamna lui 2019, a reuşit să se conecteze cu audiente din întreaga lume, în timpul pandemiei, a fost certificată cu discul de platină şi a depăşit 1 miliard de ascultări.

Julia Michaels a transformat peisajul muzicii pop nu numai din culise, ca unul dintre cei mai prolifici compozitori, ci și în lumina reflectoarelor, ca artist solo. În 2018, ea a obținut nominalizări la premiile Grammy® la categoriile “Best New Artist” şi “Song of the Year” pentru single-ul său de debut „Issues”, răsplătit cu 5 dicuri de platină.

Julia

În 2019, Michaels a lansat “Inner Monologue – Part 1” și “Inner Monologue Part 2”, o serie de EP-uri aclamate de critici. De asemenea, a plecat in primul său turneu solo in USA – The Inner Monologue Tour, după ce a făcut turul lumii alături de artişti precum Maroon 5, Keith Urban, Shawn Mendes, Niall Horan sau P!NK. În calitate de compozitoare, Julia a scris 25 de piese care au intrat in topul Billboard Hot 100, dintre care 14 au ajuns în top 40, inclusiv single-ul ei de debut “Issues” și două piese care au ajuns pe primul loc al reputatului clasament: “Sorry” – Justin Bieber şi „Lose You To Love Me” – Selena Gomez. De asemenea, a compus pentru Britney Spears, Demi Lovato, Dua Lipa, Ed Sheeran, Gwen Stefani, Hailee Steinfeld, James Bay, Janelle Monàe, Jessie Ware, Keith Urban, Kelsea Ballerini, Linkin Park, Maroon 5, Nick Jonas, P!NK, Shawn Mendes, The Chicks şi multi alţii.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.