Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/10/2020
Zile si Nopti

Prima ediție a festivalului cultural LGBTQ+ SIBIU PRIDE va avea loc în online, între 15 și 17 octombrie

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Prima ediție a festivalului cultural LGBTQ+ SIBIU PRIDE va avea loc în online, între 15 și 17 octombrie Share Prima ediție a festivalului cultural LGBTQ+ SIBIU PRIDE va avea loc în online, între 15 și 17 octombrie


Festivalul cultural LGBTQ+ SIBIU PRIDE va avea loc între 15 și 17 octombrie, într-o formulă online, excepție făcând testările gratuite pentru depistarea BTS.

În online, festivalul propune proiecții de film, spectacol de teatru, webinare. Vor fi difuzate online filme precum 120 battements par minute, care a câștigat în 2017 Marele Premiu la Cannes, Le Temps de la Lumiere sau documentarele How to Survive a Plague și My Wonderful West Berlin, dar și spectacolul de teatru Bucurie și fericire în regia lui Andi Gherghe. Webinarele din această primă ediție a festivalului au ca temă epidemia globală de HIV și felul în care ne afectează pe toți.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.