Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/10/2020
Zile si Nopti

Balerinii sibieni vor prezenta pe scena Centrului “Ion Besoiu” spectacolele “Bolero” și ”În numele bucuriei”, în 13 și 14 octombrie

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Balerinii sibieni vor prezenta pe scena Centrului “Ion Besoiu” spectacolele “Bolero” și ”În numele bucuriei”, în 13 și 14 octombrie Share Balerinii sibieni vor prezenta pe scena Centrului “Ion Besoiu” spectacolele “Bolero” și ”În numele bucuriei”, în 13 și 14 octombrie


Balerinii sibieni vor prezenta pe scena Centrului Cultural “Ion Besoiu” spectacolul “Bolero. În numele bucuriei”. Evenimentul va avea două reprezentații, respectiv în 13 și 14 octombrie, de la ora 19.

“Bolero” este o piesă orchestrală într-un singur tablou realizată de compozitorul francez Maurice Ravel. Inițial compusă ca un balet comandat de actrița și dansatoarea rusă Ida Rubinstein, piesa a avut premiera în 1928, fiind cea mai faimoasă compoziție muzicală a lui Ravel. Coregrafia este semnată de Aleisha Sibhoun Gardner.

De altfel, „În numele bucuriei”, în coregrafia lui Ángel Martínez Sánchez, este un dans tradițional spaniol inspirat din genul zarzuelei, în care alternează scenele vorbite cu momente muzicale (cântece populare și de operetă) și cu numere de dans, făcând publicul părtaș la o mare celebrare a bucuriei vieții.

Bilete se găsesc pe www.kompostor.ro.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.