Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/10/2020
TV

Alex Rider, tânărul care devine spion fără voie, începe misiunile secrete la AXN

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Alex Rider, tânărul care devine spion fără voie, începe misiunile secrete la AXN Share Alex Rider, tânărul care devine spion fără voie, începe misiunile secrete la AXN


Serialul thriller cu spioni, Alex Rider, debutează în această seară (marți, 6 octombrie 2020), de la ora 23.00, în premieră în România, pe AXN. Otto Farrant, actorul care îi dă viață lui Alex Rider în noua producție, are un mesaj pentru telespectatorii AXN pe care îl puteți vedea aici:

Serialul dezvăluie povestea lui Alex Rider, un adolescent aparent obișnuit din Londra, care a rămas fără părinți la o vârstă fragedă, și care a fost instruit, fără să știe, de către unchiul său pentru lumea spionajului. Lumea lui Alex este dată peste cap și pe parcursul celor opt episoade se trezește prins într-un plan extrem de elaborat al unui department secret MI6 condus de Alan Blunt (Stephen Dillane) și Doamna Jones (Vicky McClure). Determinat să afle cine sunt cei responsabili de moartea unchiului său, Alex acceptă cu reticență să meargă sub acoperire la Point Blanc, un internat izolat, unde adolescenții cu probleme sunt aduși pe calea cea bună. Acolo, doctorul Greif (Haluk Bilginer) și Eva Stellenbosch (Ana Ularu) au pus la cale un plan macabru, pe care Alex va trebuie să îl oprească, indiferent de consecințe.

Otto Farrant și Anthony Horowitz la NY Comic Con

Otto Farrant și Anthony Horowitz, prolificul autor britanic, care a scris seria Alex Rider, vândută în peste 20 milioane de exemplare la nivel global, vor discuta despre Alex Rider pe 8 octombrie 2020, în cadrul New York Comic Con. Anul acesta, celebrul eveniment va avea loc virtual, în perioada 8-11 octombrie și va putea fi urmărit online de milioane de fani din întreaga lume, panelurile fiind disponibile și după terminarea evenimentului pe Youtube (YouTube.com/NYCC). Întreg programul este accesibil aici.

Serialul Alex Rider, produs de Eleventh Hour Films și Sony Pictures Television, a avut premiera în Marea Britanie în iunie, premiera din SUA urmând să fie în luna noiembrie. Filmat în Marea Britanie și România, din distribuția sa fac parte Otto Farrant, Ana Ularu, Brenock O’Connor, Vicky McClure, Stephen Dillane, Jack Starbright, Haluk Bilginer și Ronke Adekoluejo.

ALEX RIDER

Ce calități i-au fost insuflate lui Alex Rider din copilărie care îl fac surprinzător de eficient ca agent? Pe cine se poate baza, dar și de cine trebuie să se ferească? Ce misiuni va avea de îndeplinit și cu ce consecințe? Fanii serialelor thriller cu spioni, și nu numai, vor putea afla răspunsurile la toate aceste întrebări, începând de astăzi, de la ora 23.00, pe AXN odată cu premiera Alex Rider.

ALEX RIDER

Alex Rider 2020 Sony Pictures Entertainment

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.