Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/10/2020
Zile si Nopti

Oaspeții săptămânii în Stațiunea Muzicală Brukenthal: dirijorul David Miller și violonistul Horia Văcărescu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Oaspeții săptămânii în Stațiunea Muzicală Brukenthal: dirijorul David Miller și violonistul Horia Văcărescu Share Oaspeții săptămânii în Stațiunea Muzicală Brukenthal: dirijorul David Miller și violonistul Horia Văcărescu


În a doua săptămână de sejur, oaspeții Stațiunii Muzicale Brukenthal sunt dirijorul David Miller și violonistul Horia Văcărescu. Aceștia invită sibienii la un concert simfonic, joi, 8 octombrie, de la ora 17.00 și de la ora 19.00, la Sala Thalia.

David Miller a studiat la Universitatea din Tel Aviv și a colaborat cu orchestre precum: Orchestra Simfonică Ashdod, Sinfonietta Berlin, Orchestra Simfonică din Lecce.

Horia Văcărescu a concertat pe scene cunoscute ale lumii, precum: Queen Elizabeth Hall,  Saint Martin-in-the-Fields, Purcell Room, iar programele sale includ mereu repertoriu românesc sau contemporan. Alături de Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu, cei doi vor interpreta: Antonio Vivaldi – La Stravaganza nr.8, re minor RV249Charles de Bériot – Scène de balletFritz Kreisler – Praeludium și Allegro (în stilul lui Pugnani)J. Haydn – Simfonia nr.100 în Sol Major, ”Militară”.

Joi, aceștia vor încânta publicul sibian în cadrul unui concert simfonic organizat în cea de-a doua săptămână a noului sezon al Stațiunii Muzicale Brukenthal.

„Pentru a putea continua să ne bucurăm de muzică, vă reamintim că accesul în sala Thalia se face exclusiv pe la casa de bilete. Accesul se face cu 30 de minute înaintea începerii concertului, pentru a evita aglomerația. Vă rugăm să folosiți dezinfectantul pus la dispoziție și să purtați corect masca pe toată durata sejurului muzical. Vă rugăm să păstrați distanța de minim 1,5 metri față de alte persoane. Mai multe informații privind siguranța dumneavoastră găsiți în programul de sală”, au transmis reprezentanții Filarmonicii de Stat Sibiu, organizatorii evenimentului.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.