Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/10/2020
Artă & Cultură / Teatru Muzică Viața Orașului

TEATRUL MUZICAL AMBASADORII. Program octombrie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii TEATRUL MUZICAL AMBASADORII. Program octombrie Share TEATRUL MUZICAL AMBASADORII. Program octombrie


TEATRUL MUZICAL AMBASADORII anunță programul de spectacole pentru luna octombrie 2020

În luna octombrie, TEATRUL MUZICAL AMBASADORII continuă parteneriatul cu Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, în cadrul SAMER 2020, proiect inițiat de Ministerul Culturii. În fiecare zi de weekend, începând cu ora 11:00, pe scena amenajată în aer liber, în incinta muzeului, sunt programate noi reprezentații ale unor spectacole de succes din repertoriul teatrului: baletul FRUMOASA ȘI BESTIA și musicalul ÎNȘIR’TE MĂRGĂRITE.

Finalul lunii octombrie aduce în fața publicului cea de-a doua premieră a acestei toamne: POVESTEA FLORII-SOARELUI, un spectacol inedit, bazat pe muzică folclorică românească autentică.

Duminică, 4, 17 și 18 octombrie 2020, ora 11:00

FRUMOASA ȘI BESTIA – spectacol de balet în coregrafia lui Valentin Stoica, prim-balerin al Operei Naționale București, scenografia Viorica Petrovici, adaptare după celebrul basm scris de Charles Perrault.

TEATRUL MUZICAL AMBASADORII. Program octombrie

Sâmbătă, 10 octombrie 2020, ora 11:00

Duminică, 11 octombrie 2020, ora 11:00

ÎNȘIR’TE MĂRGĂRITE – musical de Roman Vlad, în regia lui Dan Tudor, scenografia Viorica Petrovici, adaptare Ivona Cristescu, după celebra feerie a scriitorului Victor Eftimiu.

TEATRUL MUZICAL AMBASADORII. Program octombrie

Sâmbătă, 24 si 31 octombrie 2020, ora 11:00

Duminică, 25 octombrie 2020, ora 11:00

Premieră: POVESTEA FLORII-SOARELUI – un spectacol bazat pe muzică folclorică românească autentică, cu ritmuri ancestrale ce amintesc de cercetările în lumea satului românesc realizate de etnomuzicologii George Breazul și Constantin Brăiloiu.

Concepția spectacolului: Daniel Jinga, dirijor al Orchestrei Metropolitane București, Maestru de Cor al Operei Naționale București și Adrian Naidin, compozitor, violoncelist. Scenografia este semnată de Viorica Petrovici.

Participarea la evenimentele culturale organizate de TEATRUL MUZICAL AMBASADORII în parteneriat cu Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti” se face în baza biletului de intrare la muzeu, în limita locurilor disponibile și implică respectarea tuturor măsurilor de siguranță pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută